Om in te lijsten

Dinsdag 25 mei 2021

Van Esch heeft opnieuw de handen ineen geslagen met het Duitse ontwerpduo kaschkasch. Het resultaat: grafische wandkapstok Frame W, spiegel Frame S en paraplubak Frame P.
Om in te lijsten
Om in te lijsten Om in te lijsten

De ontwerpen van gepoedercoat staal uit de Van Esch collectie springen direct in het oog door hun integrerende lijnenspel en omlijsten jassen en paraplus met een krachtig kader. De nieuwe producten vormen een ijzersterke eenheid met grafisch garderoberek Frame en zijn vanaf nu verkrijgbaar.

 

Het intrigerende lijnenspel van Frame W en Frame S nodigt uit om te spelen met grafische vormen. De wandkapstok en spiegel zijn op vier verschillende manieren aan de wand te monteren en bieden zo steeds een nieuw perspectief. Zeker als je meerdere Frames combineert.
Met de nieuwe Frame producten maak je een grafisch statement in de hal of garderobe, zo stetl Van Esch. Bovendien zijn ze niet alleen mooi, maar ook functioneel. Zo is paraplubak Frame P uitgerust met een lekbak van rubber. En is Frame S een spiegel en wandkapstok in één.

 

Ontwerpduo Kaschkasch ontwierp eerder al het veelzijdige garderoberek Frame voor van Esch. Ontwerpers Florian Kallus en Sebastian Schneider blinken uit in slimme modulaire designs en tijdloze stukken. 'We zijn heel blij met deze nieuwe samenwerking met Kaschkasch. De ontwerpers houden net als wij van ‘maken’ en van tijdloos, functioneel design,' vertelt directeur Simon van Esch. 'Alle Frame producten worden gemaakt in onze eigen fabriek in Goirle. Hier lassen onze vakmensen de buizen bijna naadloos aan elkaar.' Op hetzelfde adres zit tevens de webshop Functionals.
Links

www.functionals.eu
www.kaschkasch.com
www.van-esch.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kast, tafel, meubelen, stoel, bank, bijzettafel, salontafel, kruk, meubelmaker, meubel, hout, ambacht, kapstok, wandkapstok, spiegel, decoratie, design, frames, Frame, #functionals, #vanesch, #kaschkasch, #frame

Gerelateerd nieuws
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
 
Laengsel via Studio Oskar
lees verder
Nieuwe filialen Bolia
Het Deense woonmerk Bolia blijf uitbreiden, in meerdere Europese landen, waaronder Nederland. In juli opende de negende winkel in Nederland, de tiende volgt in augustus in Rotterdam.
lees verder
Een haard past in ieder interieur
[Sponsored artikel] - Een sfeermaker die extra romantiek toevoegt aan een woonkamer. De finishing touch voor ieder interieur. Of de heerlijkste warmtebron. Zomaar even een paar omschrijvingen die perfect bij een haard zouden passen.
lees verder
 
Nieuw en populair bij Orderchamp
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden