Beds & Bedding terug in Almere

Woensdag 05 augustus 2020

Na jarenlange afwezigheid is er sinds vorige week weer een Beds & Bedding terug in Almere, met een grote winkel.
Beds & Bedding terug in Almere

De beddenspeciaalzaak Beds & Bedding is gevestigd aan de Traverse 8-10 met een showroom van 800 m² (foto; website), maar als straks de bovenverdieping af is is er zelfs 1.900 m² oppervlakte beschikbaar. In de fraaie winkel kunnen klanten terecht voor bedden, matrassen, beddengoed en aanverwante accessoires.

De winkel is de derde Beds & Bedding-vestiging van ondernemer Ron Heruer met vestigingen in Amstelveen en Zaandam. Het bed- en badmodelbabel Van Dyck heeft een eigen linnenboetiek in de winkel en ook Auping, Serta (via Luxury Bedding Company) en de labels van G & G Sales, Norma en Caresse, zijn er te vinden.

In ieder geval de laatstgenoemde twee geven overigens acte de présence op de komende Meubelbeurs Brussel aankomende november, waar ook Auping en Serta eerder te vinden waren.Links

www.auping.nl
www.bedsbedding.nl
www.caresseboxsprings.nl
www.luxurybeddingcompany.nl
www.meubelbeurs.be
www.norma.nl
www.sertabedden.nl
www.vandyck.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slapen, slaap, slaapkamer, bed, ledikant, detail, retail, nachtrust, keten, winkel, retail, winkelketen, filiaal, #auping, #bedsbedding, #caresseboxsprings, #luxurybeddingcompany, #norma, #sertabedden, #vandyck

Gerelateerd nieuws
Online magazine van IMM
Deze maand introduceert vakbeurs IMM cologne een nieuwe manier om vakprofessionals te informeren. Via het nieuwe online magazine biedt IMM regelmatig trends en inzichten uit de branche.
lees verder
Vakdagen DWI in volle gang
De Vakdagen in DWI (De Woonindustrie) zijn in volle gang. De vele slaapexposanten waren goed gemutst en hadden veel te melden. Op dinsdag 15 september en op 21 en 22 september zijn vakbezoekers nog welkom in Nieuwegein.
lees verder
 
Recordomzet voor Jysk
lees verder
Oprichter Habitat overleden
De Britse interieurdesigner Terence Conran, oprichter van interieurketen Habitat, is op 88-jarige leeftijd overleden.
lees verder
 
Terugnameplicht matrassen
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden