Andere indeling Domotex

Donderdag 17 oktober 2019

Al 97.000 vierkante meter beursvloer van Domotex is gevuld. Door Framing Trends in hal 8 verhuist een deel van de exposanten terug naar hun eigen segment.
Andere indeling Domotex
Andere indeling Domotex

Eerder werd al bekend dat vloerenbeurs Domotex een hele hal wijdt aan inspiratie en creativiteit. Framing Trends vult voor het eerst heel hal 8. Dit heeft gevolgen voor de indeling van de rest van de beurs. De afgelopen jaren waren de premium aanbieders ook in hal 8 te vinden, maar hier waren zij volgens organisatie Deutsche Messe niet tevreden over. Op verzoek van exposanten en bezoekers keren zij terug naar de voor hun productgebied bedoelde hallen. Volgens Sonia Wedell-Castellano (foto 2), Global Director van Domotex betekent dit voor bezoekers minder lange routes en een helderdere structuur.

 

Op dit moment is rond 97.000 vierkante meter gereserveerd. In totaal zijn in januari ongeveer 1.500 exposanten op de beurs aanwezig. 88 procent hiervan komt van buiten Duitsland. Wedell-Catsellano stelt een deel van de exposanten voor. Rug Star van Jürgen Dahlmanns, Naziri, Creative Matters, Galleria Battilossi en Rica Basagoiti zijn te zien in het segment handgemaakte tapijten. In de categorie machinaal geweven tapijten kijkt de organisatie uit naar Oriental Weavers, Carmel Carpet, Royal Hali, Prado Egypt, Stefany Hali en Reinkemeier.

US Floors, Windmöller, Moderna (MeisterWerke) en IVC tonen hun veerkrachtige vloerbedekkingen, terwijl Ter Hürne, Decospan, Bimbo, Swiss Krono (foto) en Forestry Timber parket, hout en laminaat presenteren. De fabrikanten van installatietechnologieën zijn bijvoorbeeld Mapei, Selit, Välinge, Unifloor, Uzin Utz en Küberit.

 

Domotex 2020 vindt plaats van 10 tot 13 januari (vrijdag - maandag) in Hannover, Duitsland.Links

www.domotex.de
www.messe.de
www.messe.be
www.hannover-beurs.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloeren, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, linoleum, tapijt, karpet, pers, oosterse tapijten, kelims, zieglers, entreemat, mat, entree, deurmat, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, vakdagen, vakbeurs, trend, outdoor, wellness, health, #domotex, #atmysphere

Gerelateerd nieuws
Carpetright overgenomen
De bekende retailketen Carpetright wordt overgenomen door zijn grootste aandeelhouder, vermogensbeheerder Meditor. Voor een schijntje?
lees verder
Projectversie Coretec
US Floors heeft een projectversie van haar vloer Coretec uitgebracht: sterker, stabieler en dunner.
lees verder
Wood Works op Domotex
De speciale Wood Works tentoonstelling op Domotex 2020 nodigt bezoekers uit om de eigenschappen van hout te ervaren en leren kennen.
lees verder
Benelux nieuwkomers op Domotex
Voor we het weten is het weer zover. Van 10 - 13 januari vindt het belangrijkste vloerevenement van jaar plaats: Domotex. Tijdens een persconferentie in de Van Nelle fabriek in Rotterdam kwam nieuws over de beurs aan bod.
lees verder
Domotex vernieuwt trefpunt Handwerk
Trefpunt Handwerk in hal 13 heeft voor Domotex 2020 een update gekregen. Met een modern standontwerp, een uitgebreid programma presentaties over actuele industriële kwesties en live demonstraties.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden