Kettler sluit

Woensdag 16 oktober 2019

Het doek lijkt te zijn gevallen voor Kettler, fabrikant van tuinmeubilair, sport- en vrijetijdsuitrusting.
Kettler sluit

Maandag meldde een Duitse bron dat er voor Kettler geen alternatief meer is dan te stoppen. Er worden ongeveer 500 werknemers getroffen, waarvan 144 nog een paar maanden worden verondersteld door te werken, de rest kan vanaf vandaag al thuisblijven.

Ondanks de sluiting van de fabriek, kunnen Kettler producten wel op de markt gebracht blijven worden omdat de handelsmerkrechten bij Kettler Holding liggen en niet bij Kettler Freizeit of Kettler Plastics. Alleen voor de laatste twee werd faillissement ingesteld.
Eerder werd nog gemeld dat Kettler Freizeit (o.a. tuinmeubilair) juist buiten het faillissement viel en dat Kettler Leisure failliet was. De faillissementsprocedure, die nog deze week zou moeten starten, zal hier meer duidelijkheid over geven.
Links

www.kettler.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, project, meubel, meubels, meubilair, tuin, outdoor, personalia, surseance, failliet, bankroet, insolventie, neerleggen boeken, doorstart, overname, curator, #kettler

Gerelateerd nieuws
De Italiaanse valentijnstafel
Dit jaar is je valentijn.. Frido, de nieuwe koffietafel van Bross-Italy. Het is een puzzel, gemaakt van geometrische vormen met verschillende afwerkingen. De hartvorm is één van de mogelijke uitvoeringen.
lees verder
Corona legt productie Medal stil
Het Corona virus heeft ook gevolgen voor de meubelproductie. Zo ligt de productie van de merken Up2date en Medalounger enige tijd stil. Er is echter ook nieuws over nieuwe producten.
lees verder
Nieuw outdoor bij Carl Hansen
Nadat Carl Hansen & Son eerder de outdoor collectie van de Deense architecte Bodil Kjaer lanceerde, gaat de fabrikant dit jaar nog een stap verder.
lees verder
 
Boomschors- en ananastextiel via Campo
lees verder
Designwerk op DWI
Veel design is er te vinden op De Woonindustrie in Nieuwegein waar zondag 9 februari de voorjaar Vakbeurs gestart is. Met ook een nieuwe permanente showroom van Designwerk.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden