1000 en 1 nacht heerlijk slapen

Maandag 12 juni 2023

Met de nieuwe kleuren van dekbedovertrek Olivia van De Witte Lietaer slaap je duizend-en-een-nachten in een prachtig bed.
1000 en 1 nacht heerlijk slapen
1000 en 1 nacht heerlijk slapen 1000 en 1 nacht heerlijk slapen

Het Olivia dekbedovertrek is gemaakt van lichtgewicht katoen-satijn. Deze fijne stof voelt lekker zacht op je huid en valt soepel om je lichaam voor een heerlijke nachtrust. De satijnbinding geeft ook een mooie zijdeglans. Dit zomerseizoen komt Olivia weer met vele nieuwe trendkleuren.

 

Dankzij de warmteregulerende en vochtabsorberende eigenschappen biedt het overtrek een aangename warmte en draagt het bij aan een heerlijk slaapcomfort. Dekbedovertrek Olivia heeft een extra wijde flessenhals en kan daardoor makkelijk over het dekbed worden getrokken.

 

Olivia bedlinnen is verkrijgbaar in meer dan twintig kleuren waarmee je eindeloos kunt combineren. Je creëert elke denkbare ambiance met het kleurenpallet dat is ontworpen om perfect samen te gaan met elk interieur. De kleuren Arctic en Copper toveren je slaapkamer zonder al teveel moeite om een tot een zomers sprookje.

 

De collectie is ook, in vele kleuren, verkrijgbaar als hoeslaken en lakenset. Hou je van harmonious living waarbij je de kleuren van je bedlinnen en badlinnen op elkaar afstemt? Kies dan voor badhanddoekencollectie Ophelia, Stéphanie of Hélène in kleuren die prachtig combineren met het Olivia bedlinnen.

 

Het Olivia bedlinnen uit de Smart Collection van De Witte Lietaer (DWL) is duurzaam en ook nog eens heel betaalbaar.Links

www.dwl.be

Tags

nieuws, interieur, bedlinnen, slapen, slaapcomfort, kussens, dekbedden, dekbedovertrek, hoeslakens, natuurlijk, satijn, katoen, slaapcomfort, flessenhals, slaapkamer, badlinnen, badlakens, handdoek, collectie, duurzaam, betaalbaar, #dwl, #dewittelietaer, #smartcollection, #olivia

Gerelateerd nieuws
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
Well-Fair naar Silver Care
Vendis Capital neemt volgende stap in de opbouw van haar 'langer-comfortabel-thuis-wonen'-bedrijf Silver Care middels de acquisitie van senior bedden specialist Well-Fair.
lees verder
Nieuwe directeur Modint
Het bestuur van Modint heeft Roos Smulders als nieuwe directeur van Modint benoemd.
lees verder
Kleinste Ikea
Ikea opent kleinste vestiging van Nederland in Leeuwarden. Dit Plan & Order Point zorgt voor goede bereikbaarheid in Friesland.
lees verder
Leveringsproblemen Emma Sleep
Emma Sleep heeft toegegeven dat de klantenservice de laatste tijd niet optimaal was, waardoor klachten niet goed afgehandeld zijn. Hierover is overleg met de consumentenbond, waarvoor onder andere een compensatie is afgesproken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden