VT Wonen woonbeurs verhuist

Donderdag 03 maart 2022

De VT Wonen & Design Beurs heeft begin deze week aangekondigd te gaan verhuizen en zal dus niet meer neerstrijken in de Rai in Amsterdam.
VT Wonen woonbeurs verhuist

Foto: Expo Haarlemmermeer


Het toneel van de VT Wonen & Design Beurs zal nu de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen zijn. Dit is een bekende locatie: de laatste jaren, ook binnenkort weer op 3-4 april, wordt hier immers de decoratieve vakbeurs Showup gehouden.

De woonbeurs, onder welke naam het consumentenevenement nog stees vooral bekend is, is gepland van 4-9 oktober, zoals gebruikelijk in de Oktober Woonmaand. Afgelopen maandag liet Ingrid van Schooten, manager events van organisator DPG Media de nieuwe locatie aan deelnemers zien. Er is in totaal ruim 22.000 vierkante meter beschikbaar.

Het is de eerste editie van de VT Wonen & Design Beurs sinds 2019. In 2020 ging deze niet door en werd nog wel een digitale versie als alternatief aangeboden. in 2021 zag men geen mogelijkheid om het event doorgang te laten vinden.Links

www.dpgmedia.nl
www.expohaarlemmermeer.nl
www.showup.nl
www.vtwonen.nl
www.vtwonenendesignbeurs.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, beurs, woonbeurs, event, evenement, show, vloer, bedekking, vloerbedekking, stoffering, stofferen, tapijt, karpet, kleed, vloerkleed, kamerbreed, sanoma, dpg, vt wonen, vt-wonen, #vtwdbeurs, #vtwdbeurs, #dpg, #expohaarlemmermeer #vtwonenendesignbeurs, #woonbeurs, #showup

Gerelateerd nieuws
Meer transparantie in textielbranche
Modint en Impactbuying werken samen aan transparante toekomst in kleding- en textielbranche door middel van de ontwikkeling van een speciale tool.
lees verder
Jysk blijft groeien in Nederland
Jysk Nederland heeft in het boekjaar 2021/22 een recordomzet behaald van Ä 167,3 miljoen, zo meldt het bedrijf in een persbericht. Ook nu de marktomstandigheden veranderen, blijft JYSK volop investeren in Nederland.
lees verder
Handgeblazen slaapkamerverlichting
Het Britse Rothschild & Bickers, dat gespecialiseerd is in handgeblazen glas, presenteert de Lantern-collectie. Een reeks decoratieve hanglampen en nieuwe wandlampen voor de slaapkamer.
lees verder
 
NIeuwe behangkleuren
lees verder
 
Nieuwe huisjurist VIIA
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden