Vacture Kobe Holland

Maandag 29 juni 2020

Kobefab is op zoek naar een vertegenwoordiger voor Zuid- en Noord-Holland die voor de gerenommeerde en internationaal opererende interieurstoffenleverancier actief zal zijn in de project- en retailmarkt.
Vacture Kobe Holland

Kobefab International bv is bekend van haar merk Kobe, Interior Design dat een uitgebreide innovatieve en kwalitatief hoogwaardige collectie gordijn- en meubelstoffen omvat.

De onderneming is ruim 35 jaar actief en heeft een stevige Europese basis met vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Turkije en het Verenigd Koninkrijk. Producten worden wereldwijd in meer dan 50 landen gedistribueerd. Naast de hoofdvestiging in Valkenswaard heeft het bedrijf ook een showroom in het ETC Design Center in Culemborg.

Kobefab is nu op zoek naar een accountmanager voor Zuid- en Noord-Holland die verantwoordelijk wordt voor de commerciële resultaten van de productgroepen interieurstof en wandbekleding voor de project- en retailmarkt.

Verdere details over deze vacature zijn hier op de website van Kobefab te vinden. Eventuele vragen of sollicitaties met CV en motivaties kunnen gericht worden aan Ginette Wolf (g.wolf@kobe.eu) of hrm@kobe.eu. Telefoon +31 (0)40 2078400.


[sponsored artikel]Links

www.kobe.eu
www.etcdesigncenter.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, interieurbekleding, stof, meubelstof, gordijn, bekleding, decoratie, raambekleding, raamdecoratie, meubelbekleding, textiel, interieurtextiel, confectioneren, geconfectioneerd, confectie, presentatie, introductie, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, vacature, baan, job, vertegenwoordiger, verkoper, accountmanager, #kobe, #kobefab, #etcexpo, #etcdesigncentereurope

Gerelateerd nieuws
Vakbeurzen post lockdown
Het is een vreemde tijd, ook voor vakbeurzen. Eerst werden vele afgelast, maar in september vindt de eerste vakbeurs voor consumentengoederen weer plaats in Hamburg: Nordstil, van 5 tot en met 7 september.
lees verder
Forest gaat draadloos
Vanaf deze zomer is de Forest Shuttle, ook verkrijgbaar als een draadloze accumotor. De Shuttle iOn is daarmee geschikt voor ruimtes waar geen stroomvoorziening in de buurt is.
lees verder
 
Twee keer zoet bij Essenza
lees verder
Orgatec 2020 ook gecanceld
Ook de biŽnnale projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen heeft de editie van 2020, die van 27-31 oktober 2020 gepland was, opgeschort.
lees verder
Visgraat laminaat bij Heditex
Binnenkort presenteert groothandel Heditex uit Vlaardingen nieuws in de Meister collectie: visgraat laminaat!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden