Tendence 2020 gecanceld

Donderdag 26 maart 2020

Decoratiebeurs Tendence heeft de data van de komende editie opnieuw aangepast. De 2020-editie wordt namelijk geannuleerd.
Tendence 2020 gecanceld

Messe Frankfurt heeft de 2020-editie van Tendence, die eind juni (27-30) in Frankfurt gehouden zou worden, vandaag gecanceld. Dit vanwege de onzekerheden vanwege de coronacrisis. Al eerder waren de data van de geplaagde decoratiebeurs aangepast. Volgend jaar hoopt de organisatie Tendence weer te mogen organiseren, maar de data daarvan zijn nog niet bekend.

De eerstvolgende geplande decoratiebeurs in Duitsland is nu de Trendset in München (11-13 juli), twee weken later gevolgd door de regionale beurs Nordstil (25-27 juli) in Hamburg, die net als Tendence door de Messe Frankfurt wordt georganiseerd. Deze krijgt daardoor wellicht een meer internationaal karakter.

P.S. 23-04-2020: Ook Trendset en Nordstil zijn nu afgelast in verband met Corona.Links

www.vanekeris.com
www.tendence.messefrankfurt.com
www.trendset.de
www.messe-muenchen.de
www.messefrankfurt.be
www.messefrankfurt.nl
www.messefrankfurt.com
www.nordstil.messefrankfurt.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, tuin, outdoor, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, accessoire, verlichting, lamp, meubel, kleinmeubel, consumentengoederen, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, #tendence20, #tendence21, #trendset20, #tendence, #trendset, #nordstil, #messefrankfurt, #messemuenchen

Gerelateerd nieuws
Nieuwe topman Riviera Maison
Edo Beukema is begin juni aangesteld als managing director van RiviŤra Maison. In deze rol zal hij naast ceo Henk Teunissen verder werken aan de groei en de transformatie naar een omnichannel organisatie.
lees verder
 
Daling woonretail april
lees verder
DWI Vakbeurs najaar verspreid
De voorlopige planning van de najaarseditie van de Vakbeurs - of liever gezegd Vakdagen - van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein was van 13-16 september 2020, maar dat is toch weer iets aangepast om het bezoek in verband met corona beter te kunnen spreiden.
lees verder
Das Haus jubileert en vernieuwt
Das Haus, de bekende designattractie op meubelbeurs IMM, viert in 2021 zijn 10-jarig. Dit markeert een nieuwe oriŽntatie: inhoudelijk meer aandacht voor toekomstige ontwikkelingen en thema's en een groep designers die samen een vernieuwd Das Haus neerzetten.
lees verder
 
Driedaagse ETC Design Experience
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden