Tendence 2020 gecanceld

Donderdag 26 maart 2020

Decoratiebeurs Tendence heeft de data van de komende editie opnieuw aangepast. De 2020-editie wordt namelijk geannuleerd.
Tendence 2020 gecanceld

Messe Frankfurt heeft de 2020-editie van Tendence, die eind juni (27-30) in Frankfurt gehouden zou worden, vandaag gecanceld. Dit vanwege de onzekerheden vanwege de coronacrisis. Al eerder waren de data van de geplaagde decoratiebeurs aangepast. Volgend jaar hoopt de organisatie Tendence weer te mogen organiseren, maar de data daarvan zijn nog niet bekend.

De eerstvolgende geplande decoratiebeurs in Duitsland is nu de Trendset in München (11-13 juli), twee weken later gevolgd door de regionale beurs Nordstil (25-27 juli) in Hamburg, die net als Tendence door de Messe Frankfurt wordt georganiseerd. Deze krijgt daardoor wellicht een meer internationaal karakter.
Links

www.vanekeris.com
www.tendence.messefrankfurt.com
www.trendset.de
www.messe-muenchen.de
www.messefrankfurt.be
www.messefrankfurt.nl
www.messefrankfurt.com
www.nordstil.messefrankfurt.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, tuin, outdoor, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, accessoire, verlichting, lamp, meubel, kleinmeubel, consumentengoederen, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, #tendence20, #tendence21, #trendset20, #tendence, #trendset, #nordstil, #messefrankfurt, #messemuenchen

Gerelateerd nieuws
Data vakbeurs DWI bekend
De data van de najaarsvakbeurs in DWI (De Woonindustrie) waren al bekend, nu zijn ook de data van de voorjaarsbeurs in 2021 reeds vastgelegd.
lees verder
Vierde generatie Mateboer
Bij woningtextielgroothandel Eurogros in Hoogeveen is het weer feest: een nieuwe telg van de familie Mateboer is geboren!
lees verder
 
Ruim miljoen injectie Naduvi
lees verder
Hart van Nicole
In deze tijd van onzekerheid wil Nicole van Toor van Headlam de interieurbranche een hart onder de riem steken.
lees verder
 
Factorij steunt ondernemers
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden