Swiss Sense verkoopt aandelen

Dinsdag 08 september 2020

De beddenwinkelketen Swiss Sense heeft aandelen verkocht aan investeringsmaatschappij 365 Capital. Het gaat om een minderheidsbelang.
Swiss Sense verkoopt aandelen

Swiss Sense, de in 2005 opgerichte beddenverkoper uit Uden, wil met het investeringskapitaal van 365 Capital de ‘internationale groeiambitie en professionalisering’ versnellen. Het is niet bekend welk bedrag daarmee bemoeid is, maar het gaat om een minderheidsbelang, de familie Diks blijft grootaandeelhouder van het bedrijf.

Ceo Martin Diks ziet dat gezondheid en dus ook een goede nachtrust steeds belangrijker wordt gevonden en ziet daarin veel groeipotentieel, vooral in het buitenland. Swiss Sense, dat in 2020 een omzet van € 225 miljoen en een winst van € 20 miljoen verwacht te behalen, beschikt over honderd winkels in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk en heeft de ambitie om in al deze landen marktleider te worden. Het is niet bekend of het bedrijf naar nieuwe landen wil uitbreiden.
Links

365capital.com
www.swisssense.nl

Tags

Nieuws, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, slaapcomfort, slaapbranche, slapen, slaapfabrikant, bed, boxspring, slaap, nachtrust, slaapsegment, slaapconcept, #swisssense, #365capital

Gerelateerd nieuws
Ja, de Imm gaat door!
Door de Corona-pandemie worden er veel vragen gesteld of er beurzen in Keulen georganiseerd kunnen worden. Het antwoord is: ja! De Imm Cologne in januari 2021 gaat door!
lees verder
Suite702 helemaal up-to-date
Suite702, de Nederlandse leverancier van bed- en badlinnen, breidt zijn collectie beddengoed uit met vijf nieuwe kleuren.
lees verder
Van Manen start door
Per 1 september is Van Manen Slaapkamers in Barneveld op hetzelfde adres doorgestart onder een nieuwe eigenaar.
lees verder
 
Geen Frankfurt-beurzen tot Q1 2021
lees verder
Belgica failliet
De bekende meubelzaak Meubelen Belgica nv in Antwerpen, ook handelend onder de naam Livin' Belgica, is vorige week failliet verklaard.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden