Natuurlijk en tijdloos Pierre Frey

Woensdag 09 september 2020

Dit najaar presenteert Pierre Frey de eerste collectie wandbekleding in de Natecru Textures serie. De naam verraad het al, natuurlijke en ecru tinten staan hierin centraal.
Natuurlijk en tijdloos Pierre Frey
Natuurlijk en tijdloos Pierre Frey Natuurlijk en tijdloos Pierre Frey

Ecru is natuurlijk en natuurlijk is eeuwig, dat is het devies van editeur Pierre Frey als het gaat om de nieuwe collectie Natecru Textures 1. De Natecru Textures 1 behangcollectie van Pierre Frey echoet volgens de Franse fabrikant de voorgaande Natecru textiel collecties. De collectie is samengesteld uit natuurlijke materialen in een range van kleuren die beperkt zijn tot wit, ecru en beiges.

 

De prints doen denken aan natuurlijke vezels, zoals sisal en hout, gecomplementeerd door gelamineerde stoffen op een non woven backing. Andere kwaliteiten zijn handgemaakte zijden weefsels, afgewerkt met een satijnen of matte finish. Metallic elementen in het behang zorgen volgens Pierre Frey voor een bijzonder lichtspel op de wand. Door de diversiteit van de designs is de eerste Natecru behangcollectie volgens Pierre Frey zowel modern als tijdloos.   

 

De stoffen van Pierre Frey worden in Nederland verdeeld door Brugman uit Landsmeer. De Belgische agent is Atsceau uit Brussel.Links

www.atsceau.com
www.brugmanbv.nl
www.pierrefrey.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, kantoor, ziekenhuis, hospitaal, hospitality, gordijn, stof, raambekleding, raamdecoratie, gordijn, kussen, stof, behang, wandbekleding, confectie, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, woningstofferen, woninginrichting, woninginrichter, #brugman, #atsceau, #pierrefrey, #NatecruTextures1

Gerelateerd nieuws
Artelux gaat voor Luxury Living
Het stadse hotelleven staat centraal in Luxury Living van Artelux, een aanvulling op de collectie van het merk van Hunter Douglas dochter Artex.
lees verder
 
Violetta terug in Nederland
lees verder
Ja, de Imm gaat door!
Door de Corona-pandemie worden er veel vragen gesteld of er beurzen in Keulen georganiseerd kunnen worden. Het antwoord is: ja! De Imm Cologne in januari 2021 gaat door!
lees verder
 
Geen Frankfurt-beurzen tot Q1 2021
lees verder
Online magazine van IMM
Deze maand introduceert vakbeurs IMM cologne een nieuwe manier om vakprofessionals te informeren. Via het nieuwe online magazine biedt IMM regelmatig trends en inzichten uit de branche.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden