Shaw Contract naar Nederland

Zondag 13 december 2020

Shaw Contract opent een kantoor, showroom en sample-magazijn in Nederland. Het merk van Shaw Europe Ltd ontwerpt en produceert tapijt en tapijttegels.
Shaw Contract naar Nederland

In de showroom in Oosterhout wil het merk zijn producten tonen aan architecten, vloerenbedrijven en eindgebruikers. Het betreft tapijttegelcollecties die in de fabriek van Shaw Contract in Schotland zijn geproduceerd. Volgens het bedrijf is de prijs interessant en kan het een snelle levertijd garanderen. Op de foto nieuwe vloertegelcollectie Colour Construct.

 

Shaw Contract, dat al showroom heeft in London, Parijs, en Dubai heeft het pand overgenomen van voormalig dealer P&R Trading, sinds 1995 distributeur van Shaw Contract in Nederland. Het bedrijf wil ook deel van het EMEA-klantenserviceteam onderbrengen in Oosterhout. Ook de toevoeging van marketing- en financiële ondersteuningsfuncties staan in de planning.

 

Het Nederlandse team van Shaw Contract bestaat uit twee accountmanagers. Sacha van Eibergen Santhagens, voormalig mede eigenaar P&R Trading, en Elisabeth Korenhof, met ervaring in de contractmarkt in de regio Den Haag en Rotterdam. Zij zal nieuwe relaties voor het bedrijf gaan ontwikkelen met architecten, vloerenbedrijven en eindgebruikers in de Randstad. Lars Huppertz, regionaal vice-president voor Europa, zal het verkoopteam aansturen.Links

www.shawcontract.com
www.shawfloors.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloer, vloerbedekking, tapijttegel, tegel, stoffering, #Shaw, #Shawcontract

Gerelateerd nieuws
Nieuw geluid bij Mflor
Nieuw jaar, nieuwe kansen. Zo kondigt John Loderus aan dat hij als binnendienst medewerker deel wordt van de Mflor familie. Loderus is hier deze week gestart.
lees verder
Digitaal platform
Euretco Wonen biedt haar leden een digitaal platform voor lokale vindbaarheid om zo de lokale positie te versterken.
lees verder
2021-2022 trends BNS Crisp in ETC
In december werd de trendlezing 'Nothing New, Everything New' gegeven in het ETC Design Center Europe. Stylistenvereniging BNS Crisp organiseerde deze presentatie over de Heimtextil trends voor 2021/2022 van trendwatcher Anne Marie Commandeur.
lees verder
Vrees voor faillissementen en ontslagen
Uit een flitspeiling onder leden heeft Inretail geconstateerd dat veel ondernemers snel moeten gaan afslanken en er paniek aan het ontstaan is. Inretail vraagt kabinet dan ook om de juiste maatregelen te nemen.
lees verder
Anton Sanders plotseling overleden
Inretail meldt triest nieuws: voorzitter Anton Sanders is plotseling overleden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden