Out-of-office tafel Opera

Vrijdag 15 november 2019

Riccardo Vincenzetti ontwierp tafel Opera voor Newform Ufficio. In eerste instantie voor contractgebruik, maar het meubel past volgens het bedrijf ook prima in een huiselijke omgeving.
Out-of-office tafel Opera
Out-of-office tafel Opera Out-of-office tafel Opera Out-of-office tafel Opera

Het sobere en elegante ontwerp maakt Opera volgens het Italiaanse Newform Ufficio geschikt voor elke woonomgeving, of het nu een studeerkamer, woonkamer of een keuken is. Een belangrijk kenmerk is de strakke metalen basis, verzacht door de binnenste kromming van de benen.

 

De tafel is er in verschillende vormen en maten en met diverse tafelbladen, van glas tot gelamineerd of melamine. Het resultaat is een eenvoudige maar aanpasbare tafel, die zowel op kantoor of thuis geplaatst kan worden.     

 

Newform Ufficio heeft geen vertegenwoordiging in de Benelux en is in 2020 te zien op vakbeurs Orgatec.Links

www.newformufficio.it

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, meubel, bank, tafel verlichting, licht, design, stoel, fauteuil, bank, kantoormeubel, kantoorinrichting, bedrijfskantoor, werkruimte, kantooromgeving, werkvloer, hotel, kantoor, kantoorfaciliteit, home office, homeoffice, werkplek, werkomgeving, hospitality, bureau, stoel, werk, show, event, evenement, beurs, #newformufficio, #newform, #orgatec

Gerelateerd nieuws
Bebob en Vloerenschuur failliet
Ondanks de aanhoudende goede omzetcijfers in de interieurbranche zijn er soms toch retailers die het helaas niet redden. Zoals recent Bebob en Vloerenschuur.
lees verder
Studenten KW1C op Milaan Designweek
Ontwerp een product dat duurzaam en interactief is, met als thema Social design: de opdracht voor de designwedstrijd voor studenten van Meubeldesign en Human Technology van het Koning Willem I College. De winnaars exposeren op de Milaan Designweek 2020.
lees verder
Interieuromzet Q3 weer uitstekend
De Nederlandse detailhandel heeft in het derde kwartaal van 2019 3,7% meer omzet geboekt dan in hetzelfde kwartaal in 2018. En opnieuw doet de interieurbranche het veel beter.
lees verder
 
Object laatste keer in Haka
lees verder
Hoge kwaliteit in Pure hallen op IMM
Van 13 - 19 januari wordt vakbeurs IMM 2020 gehouden in Keulen. Trends spelen een belangrijke rol en de Pure wereld wordt verder uitgebreid met outdoor- en badkamerproducten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden