Out-of-office tafel Opera

Vrijdag 15 november 2019

Riccardo Vincenzetti ontwierp tafel Opera voor Newform Ufficio. In eerste instantie voor contractgebruik, maar het meubel past volgens het bedrijf ook prima in een huiselijke omgeving.
Out-of-office tafel Opera
Out-of-office tafel Opera Out-of-office tafel Opera Out-of-office tafel Opera

Het sobere en elegante ontwerp maakt Opera volgens het Italiaanse Newform Ufficio geschikt voor elke woonomgeving, of het nu een studeerkamer, woonkamer of een keuken is. Een belangrijk kenmerk is de strakke metalen basis, verzacht door de binnenste kromming van de benen.

 

De tafel is er in verschillende vormen en maten en met diverse tafelbladen, van glas tot gelamineerd of melamine. Het resultaat is een eenvoudige maar aanpasbare tafel, die zowel op kantoor of thuis geplaatst kan worden.     

 

Newform Ufficio heeft geen vertegenwoordiging in de Benelux en is in 2020 te zien op vakbeurs Orgatec.Links

www.newformufficio.it

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, meubel, bank, tafel verlichting, licht, design, stoel, fauteuil, bank, kantoormeubel, kantoorinrichting, bedrijfskantoor, werkruimte, kantooromgeving, werkvloer, hotel, kantoor, kantoorfaciliteit, home office, homeoffice, werkplek, werkomgeving, hospitality, bureau, stoel, werk, show, event, evenement, beurs, #newformufficio, #newform, #orgatec

Gerelateerd nieuws
IMM Cologne succesvol
Zondag 19 januari eindigde de IMM Cologne. In totaal kwamen er ruim 128.000 bezoekers (inclusief schatting voor de laatste dag) naar de beurs, waarvan circa de helft van buiten Duitsland.
lees verder
Nieuwe meubelwebshop Woonq
Jamani, het fusiebedrijf achter onder meer Dekbed-Discounter, heeft een nieuwe online meubelwinkel geopend: Woonq.
lees verder
Martin Visser in Centraal Museum
Vanaf 14 maart staat de Nederlandse vormgever Martin Visser (1922-2009) centraal in het Centraal Museum in Utrecht. Het is in 2020 zestig jaar geleden dat Visser zijn beroemde slaapbank ontwierp.
lees verder
Nostalgisch Zuiver
Interieurbedrijf Zuiver toonde op vakbeurs IMM zijn nieuwe lente/zomer collectie. Ook het Zuiver merk Dutchbone introduceert dit voorjaar verschillende noviteiten.
lees verder
Winnaars Pure Talent Contest IMM
De prijswinnaars van de 17e Pure Talents Contest, 's werelds meest gerenommeerde internationale wedstrijd voor ontwerpers die nog studeren of net hun opleiding hebben afgerond, zijn bekend. Op IMM waren de ontwerpen te zien en werden de prijzen uitgereikt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden