Out-of-office tafel Opera

Vrijdag 15 november 2019

Riccardo Vincenzetti ontwierp tafel Opera voor Newform Ufficio. In eerste instantie voor contractgebruik, maar het meubel past volgens het bedrijf ook prima in een huiselijke omgeving.
Out-of-office tafel Opera
Out-of-office tafel Opera Out-of-office tafel Opera Out-of-office tafel Opera

Het sobere en elegante ontwerp maakt Opera volgens het Italiaanse Newform Ufficio geschikt voor elke woonomgeving, of het nu een studeerkamer, woonkamer of een keuken is. Een belangrijk kenmerk is de strakke metalen basis, verzacht door de binnenste kromming van de benen.

 

De tafel is er in verschillende vormen en maten en met diverse tafelbladen, van glas tot gelamineerd of melamine. Het resultaat is een eenvoudige maar aanpasbare tafel, die zowel op kantoor of thuis geplaatst kan worden.     

 

Newform Ufficio heeft geen vertegenwoordiging in de Benelux en is in 2020 te zien op vakbeurs Orgatec.Links

www.newformufficio.it

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, meubel, bank, tafel verlichting, licht, design, stoel, fauteuil, bank, kantoormeubel, kantoorinrichting, bedrijfskantoor, werkruimte, kantooromgeving, werkvloer, hotel, kantoor, kantoorfaciliteit, home office, homeoffice, werkplek, werkomgeving, hospitality, bureau, stoel, werk, show, event, evenement, beurs, #newformufficio, #newform, #orgatec

Gerelateerd nieuws
 
Nieuws van Johanson Design
lees verder
Rapport Meubelzaken verschenen
In het Marketingrapport Meubelzaken 2020 staan de resultaten van een onderzoek onder meubelspeciaalzaken in Nederland. Hierin geeft Markdata.nl een overzicht van de ontwikkelingen in de meubeldetailhandel in Nederland.
lees verder
Nieuwe topman Riviera Maison
Edo Beukema is begin juni aangesteld als managing director van Rivičra Maison. In deze rol zal hij naast ceo Henk Teunissen verder werken aan de groei en de transformatie naar een omnichannel organisatie.
lees verder
 
Ruik Let's Pause
lees verder
 
Daling woonretail april
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden