Vitra ook leasen via Flinders

Donderdag 14 november 2019

Na Designlinq gaat ook Flinders Vitra-meubilair leasen. Flinders verwacht het zakelijk lease-aanbod in samenwerking met fabrikanten verder uit te breiden in de nabije toekomst.
Vitra ook leasen via Flinders

Meldden we begin deze maand nog de start van Designlinq uit Rotterdam met het leasen van Vitra producten, sinds deze week biedt ook Flinders deze mogelijkheid.

'De producten van Vitra zijn zeer geschikt voor leasen aangezien ze een leven lang meegaan en een hoge restwaarde hebben. We helpen zo onze klanten liquiditeit te behouden waarmee investeringen in kantoormeubilair binnen het bereik komen van een grotere groep eindgebruikers,' stelt Geert-Jan Smits, CEO van Flinders.

Flinders Projects (foto team; Flinders) is een belangrijk onderdeel van Flinders en focust zich op de segmenten hospitality, office en retail. Via de leasesamenwerking met Vitra wordt Flinders direct betaald. De klant betaalt vervolgens een relatief laag maandbedrag. Flinders verwacht dat de komende jaren zeker 15% van de Vitra omzet uit leasing zal voortkomen.

Flinders is een woonwinkel met webshops in Nederland en België, een projectafdeling (Flinders Projects), een woonwinkel in Zaandam, een designstudio in Gent en een café in Groningen. Bij het bedrijf werken momenteel 120 medewerkers.

 

Links

www.designlinq.nl
www.flinders.nl/kantoor/vitra-lease
www.vitra.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, huishoud, woonwinkel, detailhandel, kantoor, meubilair, meubel, inrichting, bureau, tafel, stoel, bureaustoel, project, hospitality, leasen, huurkoop, verhuur, webshop, retail, winkel, detailhandel, keten, #designlinq, #vitra, #leasen, #flinders, #flindersprojects

Gerelateerd nieuws
 
Nieuws van Johanson Design
lees verder
Rapport Meubelzaken verschenen
In het Marketingrapport Meubelzaken 2020 staan de resultaten van een onderzoek onder meubelspeciaalzaken in Nederland. Hierin geeft Markdata.nl een overzicht van de ontwikkelingen in de meubeldetailhandel in Nederland.
lees verder
 
Folclore colori
lees verder
Nieuwe topman Riviera Maison
Edo Beukema is begin juni aangesteld als managing director van Rivičra Maison. In deze rol zal hij naast ceo Henk Teunissen verder werken aan de groei en de transformatie naar een omnichannel organisatie.
lees verder
 
Ruik Let's Pause
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden