Opvallende Abe van Maretti

Dinsdag 13 oktober 2020

De Abe collectie van Charlotte Emmerig van Lotz Styling is volgens Maretti Lighting eigenzinnig, apart en gedurfd.
Opvallende Abe van Maretti
Opvallende Abe van Maretti Opvallende Abe van Maretti

Emmerig ontwierp voor Maretti Lighting een collectie met hierin antieke en pure materialen, die toch prima passen in hedendaags interieurdesign. Een mix van design en vintage, gezellig en strak.

 

Haar ontwerpen voor de Abe verlichtingsserie bestaan uit messing plaatjes, die met de hand worden geassembleerd tot ware kunstwerken in de fabriek van Maretti Lighting. Het driedimensionale effect  wordt versterkt door het licht. Het handwerk maakt elke lamp uniek.

 

Een Abe lamp wordt op maat gemaakt, met of zonder kap. De lamp is al te vinden in diverse hotels en zoals Hotel Van der Valk Oostzaan en Monet Garden Hotel Amsterdam, en uiteraard Club Abe, waaraan deze collectie zijn naam dankt.Links

www.etcdesigncenter.nl
www.maretti.com
www.Lotz.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ontwerp, design, ontwerp, lamp, licht, led, vloerlamp, verlichting, outdoor, tuinverlichting, spot, dim, halogeen, led, armatuur, HIP Studio, #Lotzstyling, #abe, #maretti, #etcdesigncenter, #etcdesignexperience, #etcexpo

Gerelateerd nieuws
Prandina naar Fez
De Italiaanse verlichtingsfabrikant Prandina heeft een ontmoeting gehad in Fez en heeft daar bij de sfeer van gekleurde majolica inspiratie opgedaan voor een nieuw model.
lees verder
 
Warm en koud samen bij LZF
lees verder
 
Nieuwe Twiggy Foscarini
lees verder
Fetim verhuisd
De Fetim Group is binnen Amsterdam verhuisd naar een nieuwe locatie aan de Abram Dudok van Heelstraat.
lees verder
Antwerp Design Days Victors en Creadis
De Belgische agentuurbedrijven Creadis en Victors organiseren van 9-20 november de Antwerp Design Days. Pers, professionele klanten en relaties kunnen dan exclusief én coronaproof de nieuwste producten van hun merken ontdekken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden