Nieuwe verkoopdirecteur Rauch

Maandag 12 oktober 2020

Vanaf oktober is de verkoopafdeling van Rauch Möbelwerke uitgebreid met een nieuwe man die verantwoordelijk is voor de internationale verkoop.
Nieuwe verkoopdirecteur Rauch
Nieuwe verkoopdirecteur Rauch

De nieuwe sales director international van de Duitse slaapkamerfabrikant Rauch is Markus Jansen (47, foto; Rauch). Hij komt niet uit het meubelvak, maar heeft wel een jarenlange internationale verkoopervaring.

Markus Jansen wordt binnen het verkoopteam, onder de leiding van sinds 1 juli in dienst getreden cco Jochen Arndt (foto 2, rechts: Rauch), vooral verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de buitenlandse markt, zo meldt Möbelmarkt. In het verkoopteam zitten verder onder meer Jan-Hendrik Schön (foto 2, links), de international sales manager voor grote klanten, en Andreas Jung (foto 2, midden), de sales manager voor Duitsland.Links

www.rauchmoebel.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, project, meubel, meubels, meubilair, bedden, ledikanten, kasten, slaap, slaapkamer, personalia, reorganisatie, herstructurering, ontslag, #rauchmoebel

Gerelateerd nieuws
Meubelbeurs Brussel gaat toch door!
Er komt in 2020 toch nog een Meubelbeurs Brussel: een maand later dan oorspronkelijk gepland wordt het mogelijk de beurs digitaal te bezoeken!
lees verder
Fetim verhuisd
De Fetim Group is binnen Amsterdam verhuisd naar een nieuwe locatie aan de Abram Dudok van Heelstraat.
lees verder
Nieuwe Stiel in bedden
Een nieuwe boxspring, maar gelukkig is er recent ook weer eens een ander bed door Avek geïntroduceerd. Daarnaast voert het bedrijf prijsverhogingen door.
lees verder
Bankroet Kelder Slaapkamers
Op 21 oktober is Kelder Slaapkamers & Woninginrichting uit Nijverdal failliet verklaard door de rechtbank in Overijssel.
lees verder
Antwerp Design Days Victors en Creadis
De Belgische agentuurbedrijven Creadis en Victors organiseren van 9-20 november de Antwerp Design Days. Pers, professionele klanten en relaties kunnen dan exclusief én coronaproof de nieuwste producten van hun merken ontdekken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden