Veel nieuws bij DPA

Dinsdag 13 oktober 2020

De showroom van Design Post Amsterdam (DPA) is weer open. Alleen op afspraak zijn klanten welkom om het nieuws van designmerken als Arco, Arper, Casala, Eikelenboom, Kvadrat en Montis te ontdekken.
Veel nieuws bij DPA
Veel nieuws bij DPA Veel nieuws bij DPA Veel nieuws bij DPA Veel nieuws bij DPA Veel nieuws bij DPA

Bij Arco hebben ze volgens Design Post Amsterdam niet stilgezeten. Er zijn veel productreleases en een gloednieuwe website is live. De recent geïntroduceerde producten Bow (foto 2) en Essential Steel zijn te zien in Amsterdam, net als de Slim Dot Dot Dot (foto 1), een special edition van de Slim tafel van Bertjan Pot, ter ere van het 15-jarig bestaan van het design.

 

Arper presenteerde recentelijk twee nieuwe duurzaam geproduceerde producten: Adell (foto 3), waarvan de schelpvormige schaal gemaakt is van 80% gerecycled polypropyleen en Aston Club. De interne componenten van deze fauteuil zijn gemaakt van gerecycled plastic uit industrieel afval en zonder lijm.

 

Casala blijft zich doorontwikkelen. Zo zijn de Capsule Bench en Capsule Lounge aan het Capsule Programma uit de Palau collectie toegevoegd (foto 4).

 

Montis staat voor kwaliteit, vakmanschap en functionaliteit. De nieuwe stoel Luna (foto 5) is een lichte eetkamerstoel waarin nonchalance, precisie en comfort samenkomen.

 

Tot slot verlichtingsnieuws van Eikelenboom. De showroom is geheel vernieuwd, er zijn een aantal nieuwe armaturen toegevoegd van onder andere Hollands Licht, waaronder 24 (foto 6).Links

www.designpostamsterdam.nl
www.arco.nl
www.arper.com
www.casala.com
www.hollandslicht.eu

Tags

Nieuws, inrichting, interieur, wonen, design, inspiratie, design, meubelhandelaar, winkelier, retail, design, designmeubel, meubilair, woonkamer, verlichting, #designpostamsterdam, #montis, #arco, #arper, #casala, #hollandslicht. #eikelenboom

Gerelateerd nieuws
Prandina naar Fez
De Italiaanse verlichtingsfabrikant Prandina heeft een ontmoeting gehad in Fez en heeft daar bij de sfeer van gekleurde majolica inspiratie opgedaan voor een nieuw model.
lees verder
 
Warm en koud samen bij LZF
lees verder
IMM wordt hybride beurs
In september was organisator Koelnmesse nog optimistisch, vakbeurs IMM zou gewoon door gaan in januari 2021. Nu het Corona virus overal weer opleeft krijgt de beurs echter wel een andere vorm. Een hybride beurs, waarbij tentoonstelling en digitaal platform elkaar aanvullen.
lees verder
Meubelbeurs Brussel gaat toch door!
Er komt in 2020 toch nog een Meubelbeurs Brussel: een maand later dan oorspronkelijk gepland wordt het mogelijk de beurs digitaal te bezoeken!
lees verder
Dieptepunt bezoek binnensteden
Dramatische ontwikkelingen naar aanleiding van het angstbeleid van de overheid: volgens Inretail zijn er in de herfstvakantie bijna 50% minder bezoekers geweest in de Nederlandse binnensteden ten opzichte van vorig jaar.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden