Opificio presenteert Relief

Donderdag 05 mei 2022

Gedurfd, veelzijdig, visionair: dat is de Relief-collectie ontworpen door Bruno Tarsia volgens l'Opificio. Kenmerken zijn volgens het bedrijf de onverwachte combinaties van geometrische elementen en onderscheidende texturen, in levendige kleuren.
Opificio presenteert Relief
Opificio presenteert Relief Opificio presenteert Relief

Relief is een collectie jacquardstoffen. De verschillende scheringen en inslagen, kenmerkend voor gobelin-weeftechnieken, zorgen voor een gedetailleerd ontwerp en een spel van verschillende draden en kleuren dat een driedimensionaal effect creëert.

 

De naam van deze collectie van l'Opificio verwijst naar de optische perceptie van driedimensionaliteit die de stoffen in de collectie kenmerkt. De geometrische lijnen en kleurencombinaties zijn kenmerken voor ontwerpen van Bruno Tarsia. Reliëf is verkrijgbaar in negen kleurvarianten, van de tinten Coral, Yellow en Azure tot het meer klassieke Ivory en Grey.Links

www.lopificio.it

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woning, woon beurs, show, evenement, tentoonstelling, event, evenement, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, gordijn, raam, meubel, bekleding, interieurtextiel, textielfabrikant, #lopificio, #opificio, #relief

Gerelateerd nieuws
Samenwerking Interieur Club en Glue
Tijdens Glue in september gaat De Interieur Club zijn netwerkborrel voor interieur- & designprofessionalsorganiseren op vrijdag 16 september!
lees verder
Ceo Intergamma gaat met pensioen
Na bijna 17 jaar leiding te hebben gegeven aan Intergamma, het grootste doe-het-zelfbedrijf van de Benelux, treedt ceo Harm-Jan Stoter per 1 september 2022 af.
lees verder
Zelf renoveren badkamer
Het zelf renoveren van de badkamer kan snel en zonder sloopwerk met Masq Revela XL.
lees verder
Materiaal met een missie
En van de uitgangspunten van Kendix is om steeds duurzamere producten te ontwikkelen. Vanuit dat streven presenteert het merk de gordijnstof Tana recycle, gemaakt van pre-consumer gerecyclede Pes-vezels.
lees verder
 
Overname Gasse door Van Waay
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden