Opificio presenteert Relief

Donderdag 05 mei 2022

Gedurfd, veelzijdig, visionair: dat is de Relief-collectie ontworpen door Bruno Tarsia volgens l'Opificio. Kenmerken zijn volgens het bedrijf de onverwachte combinaties van geometrische elementen en onderscheidende texturen, in levendige kleuren.
Opificio presenteert Relief
Opificio presenteert Relief Opificio presenteert Relief

Relief is een collectie jacquardstoffen. De verschillende scheringen en inslagen, kenmerkend voor gobelin-weeftechnieken, zorgen voor een gedetailleerd ontwerp en een spel van verschillende draden en kleuren dat een driedimensionaal effect creëert.

 

De naam van deze collectie van l'Opificio verwijst naar de optische perceptie van driedimensionaliteit die de stoffen in de collectie kenmerkt. De geometrische lijnen en kleurencombinaties zijn kenmerken voor ontwerpen van Bruno Tarsia. Reliëf is verkrijgbaar in negen kleurvarianten, van de tinten Coral, Yellow en Azure tot het meer klassieke Ivory en Grey.Links

www.lopificio.it

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woning, woon beurs, show, evenement, tentoonstelling, event, evenement, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, gordijn, raam, meubel, bekleding, interieurtextiel, textielfabrikant, #lopificio, #opificio, #relief

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Vernieuwde Powerview
Luxaflex vernieuwt het smarthome-systeem Powerview Automation voor nog slimmere gordijnen.
lees verder
Studio Wae gaat nieuwe fase in
Studio Wae timmert de laatste jaren behoorlijk aan de weg. Een interview hierover met oprichter Tynke van den Heuvel in de nieuwe showroom in Bunnik.
lees verder
 
Nieuwe ceo Ikea
lees verder
Levendig Design District 2023
Afgelopen week vond Design District plaats in Rotterdam, de beurs voor de interieurprofessional.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden