Ondarreta door Design Tales

Vrijdag 23 september 2022

Met genoegen kondigt Design Tales Agencies aan dat het agentuur sinds deze zomer ook het Spaanse merk Ondarreta in de Benelux vertegenwoordigt.
Ondarreta door Design Tales
Ondarreta door Design Tales Ondarreta door Design Tales

Ondarreta, opgericht in 1975, is een derde generatie meubelfabrikant gevestigd in het Spaanse Baskenland. Het bedrijf is vernoemd naar het strand van Ondarreta in San Sebastian, waar een kleine houtwerkerij uitgroeide tot wat Ondarreta vandaag is.

 

Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van design stoelen (foto 2: eetkamerstoel Hari), tafels (foto 3: Don tafel en stoel), krukken en woonaccessoires, voor zowel de contract- als de residentiële markt. Ondarreta werkt samen met een aantal internationale architecten en ontwerpers, waaronder: Sebastian Herkner (foto 1: Ginger), Note Studio, Ben van Berkel (UNStudio), Rafael Moneo en Yonoh Creative Studio.

 

In showroom in Amsterdam Noord heeft Design Tales Agencies collecties gepresenteerd hebben staan van: Menu, Fredericia, Qliv, Tonone, Market Set en Ondaretta.Links

www.designtales.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, meubel, slaap, slapen, nacht, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, #designtales, #fredericia, #massimo, #menu, #menuas, #molinari, #molinaridesign, #qliv, #talaled, #tonone, #viccarbe, #ondarreta

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Binnen en buiten ergonomisch zitten
Plank is een Italiaanse designmeubelfabrikant met een passie voor intensief onderzoek naar industriële productietechnologie. Dit jaar introduceert het merk onder meer de stoel Velit.
lees verder
Zuiver verkleint merkenportfolio
De Zuiver Group viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Het is volgens het bedrijf tijd voor een nieuw hoofdstuk, waarin het uitbouwen van de merken en partnerschap met dealers centraal staan.
lees verder
Eenvoud in Japanse plank
Carl Hansen & Søn introduceert de Tsugi-plank, die Japanse eenvoud en Deense timmertradities combineert in een ingetogen ontwerp van massief eiken- en teakhout.
lees verder
 
Aanwinsten voor Linteloo
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden