Gouden behang

Vrijdag 23 september 2022

Spaghettiwall introduceert Oro Glossy, nieuwe iriserende ondersteuning voor behang waarop het mogelijk is om alle afbeeldingen van de negen collecties van het bedrijf af te drukken.
Gouden behang
Gouden behang Gouden behang Gouden behang Gouden behang

Oro Glossy is de nieuwe behangdrager van Spaghettiwall voor het creëren van behang met iriserende effecten: een reflecterend, glanzend materiaal gemaakt van non-woven polyester met een PVC-oppervlaktebehandeling en metaalfolie.

 

Het kan worden bedrukt met de afbeeldingen van de negen cataloguscollecties en worden gebruikt voor wandbekleding in de wereld van interieurontwerp, in woon-, horeca-, winkel- of werkgerelateerde projecten.

 

Alle patronen van de Spaghettiwall-collectie, aangepast aan de grootte van de muur waarop ze worden geïnstalleerd en vervolgens aangepast door de technische en grafische afdeling van het merk om een ​​maximale printopbrengst te garanderen, kunnen worden gereproduceerd op de Oro Glossy-drager en creëren elegante chromatische contrasten met het kostbare oppervlak.

 

Geometrisch, geïnspireerd door de natuur of het textielstalenboek, bloemig of verwijzend naar subtiele decoratieve weefsels die goede herinneringen oproepen, ze zijn ideaal voor omgevingen met een heterogeen stijlprofiel en kunnen worden gebruikt om hedendaagse, minimalistische of historische ruimtes op een veelzijdige manier in te richten.

 

Brandwerend volgens EN 13501 en begiftigd met een hoge weerstand tegen mechanische slijtage, wordt Oro Glossy eindelijk aangevuld met de Cool Gold-rug, gemaakt van ondoorzichtige glasvezel, waardoor het behang zelfs in vochtige omgevingen of in contact met water kan worden gebruikt, in keuken, badkamer en spa.Links

www.spaghettiwall.it

Tags

Nieuws, interieur, behang, drager, techniek, goud, bedrukkingen, wandbekleding, catalogus, collecties, grafisch, merk, print, chromatisch, decoratief, herinneringen, minimalistisch, #spaghettiwall, #oroglossy

Gerelateerd nieuws
Veelzijdige akoestische platen
Op Architect@Work in Zaandam liet Print Acoustics zien dat het bedrijf niet alleen nieuwe akoestische oplossingen ontwikkelt, maar ook meedenkt over de technische toepassingen van deze producten.
lees verder
Trends 24/25 volgens Heimtex
Tijdens de presentatie van de Heimtextil 24/25 werden door Annemarie Commandeur van Stijlinstituut Amsterdam de nieuwste trends toegelicht.
lees verder
 
Heimtextil-trend Plant-based
lees verder
Hogere omzet woninginrichting
In augustus heeft de Nederlandse retail 5,9% meer verkocht. Food steeg met 6,3%, non food met 4,3%. De omzet van onder andere woninginrichting is deels gestegen.
lees verder
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden