Aai stopt

Donderdag 22 september 2022

Na tien jaar neemt Annemarie Mulder Vlaming afscheid van Aai Made with love. Een moeilijk besluit aangezien ze het afgelopen decennium elke dag met passie en plezier aan Aai heeft gewerkt.
Aai stopt

Annemarie Mulder Vlaming (foto) stelt dat het fantastische jaren waren waarin veel is gebeurd. Veel hoogtepunten, enkele dieptepunten en in de snel veranderde wereld van de afgelopen jaren natuurlijk ook met de bijbehorende uitdagingen. Uitdagingen met ook weer nieuwe kansen en ideeën, zoals de prachtige laatste productie in Portugal. Maar helaas toch ook met een dieptepunt die haar heeft moeten doen beslissen om met Aai Made with love - leverancier van kussens, spreien, kleden, poefs, meubelen en accessoires en bekend van de deelnames aan de beurs Showup - te stoppen.
 
Bijna twee jaar geleden heeft ze het post covid syndroom overgehouden aan een covid besmetting. Dit heeft ertoe geleid dat haar leven volledig op zijn kop stond, zowel privé als zakelijk. Werken in het oude tempo, wat nodig is om Aai te laten bloeien, was niet meer mogelijk.

Daarom heeft ze in december 2021 de beslissing genomen dat er na de Aai Boutique Collection van afgelopen voorjaar geen nieuwe meer zou gaan komen, één van de lastigste beslissingen ooit in haar leven, zo stelt ze.Links

www.aaimadewithlove.com
www.showup.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, interieurbeurs, woonaccessoire, bedtextiel, overtrek, mand, lifestyle-product, tas, mandencollectie, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, tafel, sierkussen, kussen, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, #showup, #aai, #aaimadewithlove

Gerelateerd nieuws
 
Montis stelt Rigo voor
lees verder
Duurzaamheid en innovatie centraal
Optimale vooruitzichten voor Techtextil en Texprocess 2024: een hoog niveau van vraag en internationaliteit in combinatie met een uitstekende mate van innovatie
lees verder
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder
B-Living focust op online uitbreiding
Als fusiebedrijf gespecialiseerd in glas en textiel, heeft interieurgroothandel B-Living, door strategische overnames de consumentenmarkt betreden. De onderneming wil binnen enkele jaren de helft van haar omzet online genereren.
lees verder
 
Nieuwe ceo Homefashion Group
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden