Aai stopt

Donderdag 22 september 2022

Na tien jaar neemt Annemarie Mulder Vlaming afscheid van Aai Made with love. Een moeilijk besluit aangezien ze het afgelopen decennium elke dag met passie en plezier aan Aai heeft gewerkt.
Aai stopt

Annemarie Mulder Vlaming (foto) stelt dat het fantastische jaren waren waarin veel is gebeurd. Veel hoogtepunten, enkele dieptepunten en in de snel veranderde wereld van de afgelopen jaren natuurlijk ook met de bijbehorende uitdagingen. Uitdagingen met ook weer nieuwe kansen en ideeën, zoals de prachtige laatste productie in Portugal. Maar helaas toch ook met een dieptepunt die haar heeft moeten doen beslissen om met Aai Made with love - leverancier van kussens, spreien, kleden, poefs, meubelen en accessoires en bekend van de deelnames aan de beurs Showup - te stoppen.
 
Bijna twee jaar geleden heeft ze het post covid syndroom overgehouden aan een covid besmetting. Dit heeft ertoe geleid dat haar leven volledig op zijn kop stond, zowel privé als zakelijk. Werken in het oude tempo, wat nodig is om Aai te laten bloeien, was niet meer mogelijk.

Daarom heeft ze in december 2021 de beslissing genomen dat er na de Aai Boutique Collection van afgelopen voorjaar geen nieuwe meer zou gaan komen, één van de lastigste beslissingen ooit in haar leven, zo stelt ze.Links

www.aaimadewithlove.com
www.showup.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, interieurbeurs, woonaccessoire, bedtextiel, overtrek, mand, lifestyle-product, tas, mandencollectie, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, tafel, sierkussen, kussen, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, #showup, #aai, #aaimadewithlove

Gerelateerd nieuws
 
Succesvolle netwerklunch
lees verder
Burgemeester sluit beddenwinkel
Beddenwinkel Boxspringstudio in Leiden moet van interim-burgemeester Peter van der Velden nog zeker een maand dicht blijven. Voor het pand ging in de nacht van maandag op dinsdag een explosief af.
lees verder
 
Trends digitaal beschikbaar
lees verder
Floriworld Trade & Event Center
Nes Vastgoed slaat de handen ineen met een (niet genoemde) partner uit de home deco business in de sierteeltsector om het voormalige Floriworld gebouw op het Royal Flora Holland-terrein in Aalsmeer compleet te transformeren.
lees verder
Meer topmerken op Orgatec
Van 22 tot 25 oktober 2024 vindt Orgatec opnieuw plaats op het beursterrein van Keulen. De beursorganisatie meldt dat steeds meer grote merken zich voor het evenement hebben aangemeld.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden