Noviteiten Studio VIX

Dinsdag 07 juni 2022

Studio Vix uit Utrecht ontwerpt interieurproducten die volgens het bedrijf een positieve impact hebben op de sociale interactie en welzijn. Functionele producten met functies voor meer co-creatie en werkplezier.
Noviteiten Studio VIX
Noviteiten Studio VIX Noviteiten Studio VIX

Twee nieuwe producten van Studio Vix zijn Grutto en Tax. Grutto is een stoel voor een actieve en gezonde zit- & leunhouding. Zittend op Grutto is de zit-heuphoek meer dan 90 graden waardoor je meer zuurstof krijgt en de druk op je darmen minder is dan bij de gebruikelijke 90 graden zit-heuphoek. Het resultaat minder vermoeiing (TNO, Formanoy & Köneman, 2009). De inklapbare Grutto is er om op te zitten en tegen aan te leunen. Het leunvlak is ergonomisch zo gekozen dat zowel kleine als langere personen er goed op kunnen leunen (DIN-maten NL).

 

De Tak toolkit bar kan volgehangen worden met flip-over-papiervellen/blokken, maar ook met jassen of andere zaken. Het product heeft meerdere verschuifbare haken. De kleinere takken zijn magnetisch om daarmee notities, inspiratie, foto’s en papieren aan de twee grote takken te hangen. Geïnspireerd door de natuur blijft de Tak veranderen.

 

Grutto is gemaakt van massief eiken en gepoedercoat staal. Tak is gemaakt van gepoedercoat staal. Beide producten worden - zoals alle Vix producten - geproduceerd in Nederland.Links

www.studiovix.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, inrichting, woonwinkel, detailhandel, project, kantoor, hospitality, meubilair, meubel, bureaustoel, werkplek, thuiswerk, #studiovix

Gerelateerd nieuws
 
Milaan breidt digitale aanbod uit
lees verder
Toekomstgerichte Meubelbeurs
We blikken graag nog even terug op Meubelbeurs Brussel. Tijdens deze editie stond de toekomst centraal. Deze toekomst kent (economische) uitdagingen, maar de organisatie was erg te spreken over de editie van 2023, die iets meer bezoekers trok dan in 2022.
lees verder
 
Succesvol jaar Jysk
lees verder
 
Montis stelt Rigo voor
lees verder
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden