Noviteiten Studio VIX

Dinsdag 07 juni 2022

Studio Vix uit Utrecht ontwerpt interieurproducten die volgens het bedrijf een positieve impact hebben op de sociale interactie en welzijn. Functionele producten met functies voor meer co-creatie en werkplezier.
Noviteiten Studio VIX
Noviteiten Studio VIX Noviteiten Studio VIX

Twee nieuwe producten van Studio Vix zijn Grutto en Tax. Grutto is een stoel voor een actieve en gezonde zit- & leunhouding. Zittend op Grutto is de zit-heuphoek meer dan 90 graden waardoor je meer zuurstof krijgt en de druk op je darmen minder is dan bij de gebruikelijke 90 graden zit-heuphoek. Het resultaat minder vermoeiing (TNO, Formanoy & Köneman, 2009). De inklapbare Grutto is er om op te zitten en tegen aan te leunen. Het leunvlak is ergonomisch zo gekozen dat zowel kleine als langere personen er goed op kunnen leunen (DIN-maten NL).

 

De Tak toolkit bar kan volgehangen worden met flip-over-papiervellen/blokken, maar ook met jassen of andere zaken. Het product heeft meerdere verschuifbare haken. De kleinere takken zijn magnetisch om daarmee notities, inspiratie, foto’s en papieren aan de twee grote takken te hangen. Geïnspireerd door de natuur blijft de Tak veranderen.

 

Grutto is gemaakt van massief eiken en gepoedercoat staal. Tak is gemaakt van gepoedercoat staal. Beide producten worden - zoals alle Vix producten - geproduceerd in Nederland.Links

www.studiovix.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, inrichting, woonwinkel, detailhandel, project, kantoor, hospitality, meubilair, meubel, bureaustoel, werkplek, thuiswerk, #studiovix

Gerelateerd nieuws
Nieuwe accountmanager TTP Concepts
Groothandel TTP Concepts heeft er een nieuwe accountmanager bij. Vanaf deze maand is Danny Govers verantwoordelijk voor BelgiŽ en Luxemburg.
lees verder
 
Elfde A-Meubel
lees verder
Nieuwe Knoll collecties
Knoll toonde recent de nieuwe collecties voor 2022 in samenwerking met toonaangevende hedendaagse talenten. Onder meer ontwerpers Antonio Citterio en Piero Lissoni droegen bij aan de creatieve evolutie.
lees verder
Geen doorstart voor Homestock
Homestock, met zes filialen en een webshop werd eind juni failliet verklaard. Er was direct belangstelling voor een doorstart, maar dit is niet gelukt.
lees verder
 
Nieuwe Belgische galerie
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden