Moooi en Beddinghouse

Dinsdag 07 juni 2022

Een samenwerking met lifestyle merk Moooi resulteerde in een prachtige en bijzondere beddengoedcollectie van Bedding House.
Moooi en Beddinghouse
Moooi en Beddinghouse Moooi en Beddinghouse

Geïnspireerd door Moooi's Museum of Extinct Animals, ontwikkelden Bedding House en Moooi's ontwerpteams een beddengoedcollectie gemaakt van hoogwaardige materialen zoals zijde, wol en duurzaam katoensatijn. Door de wederzijdse waarden over kwaliteit en duurzaamheid te delen, brengt Bedding House Moooi's extra 'o' naar slaapkamers over de hele wereld.

 

De verkenning van lang verloren gewaande dieren resulteerde in een reeks prachtige en bijzondere beddengoed. Elk dekbedovertrek en kussensloop is uniek en vertelt een eigen verhaal. De collectie brengt luxe en zachtheid in de slaapkamer. Alle dekbedovertrekken zijn gemaakt van hoogwaardig 100% katoensatijn, wat zorgt voor comfort en een schitterende glans.

 

De beddengoedcollectie van Moooi valt op door zijn luxe afwerkingen. Borduurwerk op zijde, koordbies, Oxford-randen, mooie knopen en luxe ritsen. Alles wat je nodig hebt om van je slaapkamer de meest uitnodigende ruimte in je huis te maken met een extra vleugje schoonheid en uniciteit.

 

Henriëtte van Beynum, managing director van Bedding House (foto 3, links): 'Het merk Moooi voegt een nieuwe dimensie aan de merkenportfolio van Bedding House. Moooi staat voor uniciteit, kwaliteit en schoonheid.

We zijn vereerd om met het merk Moooi samen te werken en zijn toegewijd om dit te vertalen naar buitengewoon textielcollecties voor consumenten wereldwijd.’

 

‘De lancering van onze eerste beddengoedcollectie is een ongelooflijk spannende stap voor Moooi. We kunnen niet wachten om the world the Extinct Animal beddengoed collectie te laten zien, een uitbreiding van de toch al tactiele wereld van Moooi en breng het naar je slaapkamer’ zegt Robin Bevers, ceo Moooi (foto 3, rechts).

 

De beddengoedcollectie 2022 bestaat uit acht dekbedovertrekken, een sprei, een decoratieve sjaal en sierkussens in verschillende maten. De collectie Moooi Extinct Animal beddengoed wordt verkocht in landen over de hele wereld bij geselecteerde retailers en online winkels, vanaf de zomer van 2022.Links

www.moooi.com
www.beddinghouse.com

Tags

nieuws, interieur, beddengoed, slaapcomfort, slaapkamer, luxe, bedmode, bedtextiel, overtrek, hoes, dekbedovertrek, sjaal, sprei, collectie, design, uitgestorven, dieren, museum, borduurwerk, satijn, oxfordrand, kwaliteit, #moooi, #beddinghouse

Gerelateerd nieuws
Duurzame groene gevel
Interieur- en lifestyle merk Essenza Home is gevestigd in een volledig gerenoveerd kantoor in Bunnik. Het kantoor is volledig verduurzaamd en heeft een groene gevel.
lees verder
Geen doorstart voor Homestock
Homestock, met zes filialen en een webshop werd eind juni failliet verklaard. Er was direct belangstelling voor een doorstart, maar dit is niet gelukt.
lees verder
Pensioen voor Michael Stiehl
Managing partner bij Rauch Michael Stiehl gaat met pensioen. 31 augustus is zijn laatste dag. Stiehl werkte bijna 23 jaar als algemeen directeur bij het bedrijf.
lees verder
Lagere winst Beter Bed
Beter Bed Holding heeft net de resultaten voor het 1e halfjaar 2022 bekend gemaakt, waarbij er een lagere winst gerealiseerd werd bij een hogere omzet.
lees verder
Incoda 2022 komt eraan!
De Incoda wordt georganiseerd van 11-13 september. Dit jaar wordt het een feestelijke editie met een uitgebreid programma, waaronder Incodaís eerste festival.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden