Moooi en Beddinghouse

Dinsdag 07 juni 2022

Een samenwerking met lifestyle merk Moooi resulteerde in een prachtige en bijzondere beddengoedcollectie van Bedding House.
Moooi en Beddinghouse
Moooi en Beddinghouse Moooi en Beddinghouse

Geïnspireerd door Moooi's Museum of Extinct Animals, ontwikkelden Bedding House en Moooi's ontwerpteams een beddengoedcollectie gemaakt van hoogwaardige materialen zoals zijde, wol en duurzaam katoensatijn. Door de wederzijdse waarden over kwaliteit en duurzaamheid te delen, brengt Bedding House Moooi's extra 'o' naar slaapkamers over de hele wereld.

 

De verkenning van lang verloren gewaande dieren resulteerde in een reeks prachtige en bijzondere beddengoed. Elk dekbedovertrek en kussensloop is uniek en vertelt een eigen verhaal. De collectie brengt luxe en zachtheid in de slaapkamer. Alle dekbedovertrekken zijn gemaakt van hoogwaardig 100% katoensatijn, wat zorgt voor comfort en een schitterende glans.

 

De beddengoedcollectie van Moooi valt op door zijn luxe afwerkingen. Borduurwerk op zijde, koordbies, Oxford-randen, mooie knopen en luxe ritsen. Alles wat je nodig hebt om van je slaapkamer de meest uitnodigende ruimte in je huis te maken met een extra vleugje schoonheid en uniciteit.

 

Henriëtte van Beynum, managing director van Bedding House (foto 3, links): 'Het merk Moooi voegt een nieuwe dimensie aan de merkenportfolio van Bedding House. Moooi staat voor uniciteit, kwaliteit en schoonheid.

We zijn vereerd om met het merk Moooi samen te werken en zijn toegewijd om dit te vertalen naar buitengewoon textielcollecties voor consumenten wereldwijd.’

 

‘De lancering van onze eerste beddengoedcollectie is een ongelooflijk spannende stap voor Moooi. We kunnen niet wachten om the world the Extinct Animal beddengoed collectie te laten zien, een uitbreiding van de toch al tactiele wereld van Moooi en breng het naar je slaapkamer’ zegt Robin Bevers, ceo Moooi (foto 3, rechts).

 

De beddengoedcollectie 2022 bestaat uit acht dekbedovertrekken, een sprei, een decoratieve sjaal en sierkussens in verschillende maten. De collectie Moooi Extinct Animal beddengoed wordt verkocht in landen over de hele wereld bij geselecteerde retailers en online winkels, vanaf de zomer van 2022.Links

www.moooi.com
www.beddinghouse.com

Tags

nieuws, interieur, beddengoed, slaapcomfort, slaapkamer, luxe, bedmode, bedtextiel, overtrek, hoes, dekbedovertrek, sjaal, sprei, collectie, design, uitgestorven, dieren, museum, borduurwerk, satijn, oxfordrand, kwaliteit, #moooi, #beddinghouse

Gerelateerd nieuws
Trends 24/25 volgens Heimtex
Tijdens de presentatie van de Heimtextil 24/25 werden door Annemarie Commandeur van Stijlinstituut Amsterdam de nieuwste trends toegelicht.
lees verder
Hogere omzet woninginrichting
In augustus heeft de Nederlandse retail 5,9% meer verkocht. Food steeg met 6,3%, non food met 4,3%. De omzet van onder andere woninginrichting is deels gestegen.
lees verder
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
Heimtex groeit door in 2024
Op een persconferentie van de Messe Frankfurt werden de plannen voor de komende editie van Heimtextil bekendgemaakt. Ook werd duidelijk dat het aanbod weer verder zal groeien.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden