Easyfairs lanceert Future Lighting 2022

Dinsdag 07 juni 2022

Easyfairs Nederland lanceert op woensdag 23 en donderdag 24 november het vakevent Future Lighting op Next Level in Evenementenhal Gorinchem. Het event combineert 50 exposanten met een kennisprogramma over actuele licht thema's.
Easyfairs lanceert Future Lighting 2022

Foto: Irma de Hoon (Easyfairs) en John de Joode (NSVV)

 

 

Het contentprogramma van Future Lighting wordt ingevuld door NSVV, het onafhankelijke kenniscentrum voor licht en verlichting. Dit doet het centrum in samenwerking met Belgische partners IBE-BIV en Groen Licht Vlaanderen. Het event richt zich op de hele lichtketen in Nederland en Vlaanderen. Van fabrikanten tot leveranciers van verlichting, (licht)architecten, adviseurs, facilitair managers, gebouwbeheerders en installateurs. De NSVV is blij met het initiatief. 'Een heel mooie uitdaging omdat er in Nederland geen brede verlichtingsbeurs is en ook nooit is geweest,' aldus John de Joode, voorzitter van de NSVV.

 

Irma de Hoon, business unit director Building van Easyfairs, is trots op de samenwerking. 'Er gebeurt zo enorm veel op het gebied van licht en verlichting dat het vreemd is dat er geen exclusief lichtevent is. We zijn door de markt zelf uitgedaagd daarvoor een fantastisch tweedaags niche evenement te organiseren. Die handschoen pakken we graag op. De beurs past precies binnen het portfolio van het cluster Building van Easyfairs.'

 

Future Lighting wordt gehouden op Next Level van Evenementenhal Gorinchem dat met twee nieuwe congreszalen naast de beursvloer uitstekend is uitgerust om een hoogwaardig contentprogramma te hosten. De naastliggende hal met mooie lichtkoepel biedt daarbij volgens Easyfairs tevens een uitstekend decor voor een expo waar de smaakmakers in licht en verlichting zich presenteren.Links

www.future-lighting.nl
www.easyfairs.com
gorinchem.evenementenhal.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, winkelier, retail, vakbeurs, show, event, evenement, februari, beurs, tentoonstelling, verlichting, licht, woontrends, #easyfairs, #evenementenhal, #futurelighting

Gerelateerd nieuws
Hogere omzet woninginrichting
In augustus heeft de Nederlandse retail 5,9% meer verkocht. Food steeg met 6,3%, non food met 4,3%. De omzet van onder andere woninginrichting is deels gestegen.
lees verder
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
Goed gevulde Light+Building 2024
Met nog ongeveer zes maanden te gaan voordat Light + Building van 3 tot 8 maart 2024 plaatsvindt blijkt het evenement al zeer populair te zijn. Tot nu toe hebben zich meer dan 2.000 internationale exposanten geregistreerd.
lees verder
Veel activiteiten op Incoda
Op Interieur Collectie Dagen (Incoda), van zondag 24 t/m dinsdag 26 september, is er voor de bezoeker veel te beleven in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden