Showup zomers naar Brabant

Woensdag 08 juni 2022

De volgende editie van Showup vindt plaats op 4 en 5 september in de Brabanthallen in Den Bosch. Met meer dan 450 bekende merken, startende labels en de nieuwste collecties belooft het volgens de organisatie weer een mooie editie te worden.
Showup zomers naar Brabant

'We zijn trots en blij dat we tijdens de pandemie drie keer Showup hebben kunnen organiseren en de Showup-community levend hebben gehouden. Nu is het tijd om verder vooruit te plannen. Voor de zomereditie zijn we al een tijdje op zoek naar een andere locatie. Ondanks de inzet van tijdelijke koelinstallaties was het de afgelopen jaren tijdens de beurs te warm in de hal in Haarlemmermeer. Vanaf nu, in ieder geval in 2022 en 2023, houden we de september-editie in de Brabanthallen in Den Bosch, de editie van 29-30 januari vindt plaats in de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen' zegt organisator Daan van Trigt.

 

De beurs maakt gebruik van hal 1 en 7 van de Brabanthallen. Dit is een andere hallencombinatie dan in 2020 toen Showup al eens in 's-Hertogenbosch neerstreek. 'De hallen die we nu hebben zijn licht, ruim en kolomvrij, ideaal voor een beurs als Showup,' aldus Van Trigt. Zoals we van de beurs gewend zijn komen de exposanten uit de segmenten home deco, gifts, stationery, lifestyle, kids en food.

 

Growup is het deel van de beurs waar de baby- en kidsmerken worden getoond. Growup heeft zich ontwikkeld tot een beurs in een beurs. Er zijn circa 50 exposanten met een mooi aanbod aan kindermerken. Je ziet textiel voor kinderkamers, babycadeaus, pluche, speelgoed, servies, kinderboeken, verzorgingsproducten en babykleding. Hiermee is Growup ook interessant voor conceptstores en cadeauwinkels die hun assortiment willen uitbreiden met artikelen voor kinderen.

 

Een speciale plek van Showup is gewijd aan startende labels en opkomende ontwerpers. Onder de noemer Upcoming worden nieuwe merken aan de bezoekers voorgesteld. Listenup is het vertrouwde lezingenprogramma van de beurs. Drie keer per dag wordt een seminar van een uur gegeven door trendwatchers en inspirators. Eén hiervan is altijd Jan Agelink van Buro Jantrendman. Elke editie is zijn prognose de basis voor de Trendzone.Links

www.showup.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, tuin, outdoor, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, behang, accessoire, home deco, gifts, stationery, lifestyle, kids, food, servies, verlichting, lamp, meubel, kleinmeubel, consumentengoederen, decoratiebeurs, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, den bosch, #brabanthallen, #showup22

Gerelateerd nieuws
Interieurretail mei in mineur
De Nederlandse detailhandel heeft in mei 0,7% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 5,4% lager, opnieuw een stevige inflatie dus. Non food groeide nog, maar interieur was negatief!
lees verder
 
Home Stock failliet
lees verder
Douche metamorfose
[Sponsored artikel] - Een moment onder de douche is een echt wellnessmoment. Wie kiest voor een make-over van de badkamer, geeft best extra aandacht aan de douche die een centrale eyecatcher voor optimale sfeer in de badkamer.
lees verder
 
Mijn digitale zaak
lees verder
 
Eindexamenexpositie Cibap studenten
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden