Nieuwe Philips LED-buitenverlichting

Dinsdag 20 juni 2023

Signify introduceert een nieuwe serie Philips LED-buitenlampen. Deze modellen bieden volgens het bedrijf duurzame en energiezuinige prestaties in alle weersomstandigheden.
Nieuwe Philips LED-buitenverlichting
Nieuwe Philips LED-buitenverlichting Nieuwe Philips LED-buitenverlichting

De energiezuinige Philips A-klasse LED-buitenverlichting omvat eenvoudig te installeren spots, palen, wandlampen en sokkels die zijn voorzien met UltraEfficient LED- of Solar-technologie om het energieverbruik te verlagen.

 

De nieuwe armaturen zijn bestand tegen extreme temperaturen (van -20 °C tot 40 °C) en blootstelling aan de zon, evenals zware regenval. De lampen behouden volgens het bedrijf hun helderheid, zelfs in de winter en hebben een levensduur tot 50.000 uur. De Philips LED UltraEfficient Solar Tyla wandlampen en sokkels (foto 1 en 2) werken op zonne-energie en bieden twee helderheidsniveaus die automatisch kunnen worden geactiveerd door de ingebouwde sensor. De power-reserve modus kan worden gebruikt, zodat de lichten alleen worden geactiveerd wanneer beweging wordt gedetecteerd. De UltraEfficient Solar Tyla lampen hebben geen netenergie nodig vanwege de ingebouwde zonnetechnologie.

 

Het Philips LED GardenLink Low Voltage-systeem (foto 3) bestaat uit spots, sokkels en accessoires die fel licht geven. De plug-and-connect functie maakt het eenvoudig om de lampen binnen enkele seconden te installeren. De Dusk-to-Dawn-sensor biedt een timerregeling met vier modi, die kan worden gebruikt om het licht op bepaalde tijden van de dag automatisch in of uit te schakelen.Links

www.signify.com/nl-nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, outdoor, buiten, tuin, buitenverlichting, winkel, licht, verlichting, lamp, fabrikant, led, armatuur, #philips, #signify

Gerelateerd nieuws
Klaar voor Light + Building
Van 3 tot 8 maart 2024 is de Frankfurter Messe weer het toneel van Light + Building. Ruim 2.130 bedrijven presenteren zich hier, waarvan het merendeel verlichtingsfabrikanten.
lees verder
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
Kleinste Ikea
Ikea opent kleinste vestiging van Nederland in Leeuwarden. Dit Plan & Order Point zorgt voor goede bereikbaarheid in Friesland.
lees verder
 
Design Tales verhuist
lees verder
Tevreden over Voorjaarsvakdagen
Van 4-7 februari waren de jaarlijkse Voorjaarsvakdagen bij De Woonindustrie met het thema 'Open Up!'. Ondanks uitdagende marktomstandigheden bleef het aantal bezoekers volgens de organisatie gelijk aan de voorgaande edities.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden