Nieuwe huisstijl Incoda

Dinsdag 17 september 2019

Tijdens de openingsdag op zondag 15 september van de vakbeurs Incoda (Interieur Collectie Dagen) onthulde het beursteam de nieuwe huisstijl van het event in Evenementenhal Gorinchem.
Nieuwe huisstijl Incoda

De nieuwe huisstijl is een oase van rust met de segmenten waar het totaalconcept om draait en met vernieuwde kleuren. Interieur Collectie Dagen gaat deze huisstijl in 2020 doorvoeren en vindt dan plaats op 13-15 september.

“De nieuwe branding heeft veel overeenkomsten met de andere interieurvakbeurs van Easyfairs, namelijk Intirio. Aangezien Interieur Collectie Dagen en Intirio allebei sinds kort binnen hetzelfde bedrijf vallen, hebben we gekeken hoe we elkaar kunnen versterken. De samenwerking is gebaseerd op branding en kennis overdracht. Zowel Interieur Collectie Dagen als Intirio blijven twee aparte vakbeurzen die allebei een andere markt bedienen en een andere beleving hebben”, legt Mascha de Bruin (Head of Events Interior & Retail) uit.

Bezoekers kunnen vandaag - dinsdag 17 september - nog de beurs bezoeken. En aan het einde van de middag ook het Nationale Kampioenschap Parketleggen, Woning- en Projectstofferen en het Nationale Kampioenschap Meubelstofferen. bekijken. Op deze laatste beursdag wordt bekend wie zich de beste parketteur, stoffeerder en meubelstoffeerder mag noemen.
Links

www.easyfairs.com
www.evenementenhal.nl
www.interieurcollectiedagen.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, bekleding, stoffering, woonkamer, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, accessoire, projectinrichting, project, kantoor, easyfairs, evenementenhal, #incoda, #interieurcollectiedagen, #kennisplein, #evenementenhal

Gerelateerd nieuws
Nieuwe directeur Forest
Er is een nieuwe algemeen directeur aangesteld bij de internationale tak van gordijnrailspecialist Forest uit Deventer.
lees verder
Forbo Eurcol breidt uit met DecoDesign
Met DecoDesign introduceert Forbo Eurocol een nieuw designproduct voor vloer en wand. Een innovatieve en decoratieve afwerking, op basis van een watergedragen acrylaatcoating die wordt opgespoten met SprayCoat.
lees verder
 
Daling woonretail april
lees verder
 
Li omarmt Animisme
lees verder
Frans linnen uit Amsterdam
Étoffe Unique, een linnenmerk dat voor de Corona crisis op de Amsterdamse Noordermarkt te vinden was, heeft nu ook een online outlet. Ondernemer Evert Groot wil zo toch zijn klanten bereiken. Ook heeft hij een atelier in Amsterdam Noord, waar stylisten en architecten van harte welkom zijn.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden