Nieuwe directeur Kinnarps GmbH

Maandag 28 augustus 2023

Het Duitse dochterbedrijf van Europa's grootste fabrikant van kantoormeubilair krijgt vanaf 1 september een nieuwe Managing Director.
Nieuwe directeur Kinnarps GmbH

Dirk Offermanns wordt de nieuwe directeur van Kinnarps. Hij neemt deze functie over van Klaus Schalk, die het bedrijf op 31 augustus 2023 verlaat. Hij gaat naar eigen zeggen nieuwe uitdagingen aan. Robert Petersson, ceo van de Kinnarps Group, bedankt Klaus Schalk in een bericht voor het versterken van de positie van Kinnarps en het uitbreiden van de verkoop via gespecialiseerde retailers, en voor het zetten van de eerste stappen in de richting van verkoop in de onderwijs- en zorgsector.

 

De nieuwe directeur Offermanns heeft verschillende functies bekleed met een focus op verkoop, onder andere bij König + Neurath, Steelcase, Windmöller en Object Carpet. Het is de bedoeling dat hij de verkoop van Kinnarps verder zal versterken en de groei van het bedrijf op de Duitse markt zal te stimuleren.Links

www.kinnarps.com

Tags

meubel, kantoormeubel, kantoormeubilair, projectmeubel, projectmeubilair Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, meubel, design, stoel, fauteuil, bank, kantoormeubel, kantoorinrichting, bedrijfskantoor, werkruimte, kantooromgeving, werkvloer, hotel, kantoor, kantoorfaciliteit, home office, homeoffice, werkplek, werkomgeving, hospitality, bureau, stoel, werk, personalia, #kinnarps

Gerelateerd nieuws
Keuzevak vloeren op VMBO
Vbmo-leerlingen kunnen in het volgend schooljaar 24/25 nu ook kiezen voor het nieuwe keuzevak Vloeren.
lees verder
Op bezoek bij Masureel
Het team van Incoda gaat regelmatig op bezoek bij een exposant voor meer achtergrondinformatie. Onlangs is men bij behangfabrikant Masureel langs geweest.
lees verder
 
Nieuw merk voor kasten op maat
lees verder
Groei kijk op gordijnen
De franchiseformule kijk op gordijnen blijft groeien en kondigt nu alweer de achtste vestiging aan.
lees verder
 
Nieuwe Accessoire Boetiek
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden