Nieuw lampencollectie van LZF

Donderdag 26 mei 2022

De nieuwe producten van LZF zijn volgens het bedrijf ontworpen om rust en bezinning te brengen. Organische vormen, ontleend aan de natuur kenmerken de lampen. Zij zijn handgemaakt met natuurlijke materialen zoals hout, marmer, glas en metaal.
Nieuw lampencollectie van LZF
Nieuw lampencollectie van LZF Nieuw lampencollectie van LZF

Eli Gutiérrez, werkt voor het eerst samen met LZF en tekende voor twee collecties, ze heten Omma en Kasa. Omma (foto 1) is een lamp die oogt als een boom met fladderende bladeren vol licht. De serie bestaat uit armaturen in verschillende formaten en in tafel-, wand- en vloervariant. Kasa (foto 2) is volgens LZF een nogal curieuze tafellamp. Het afgeronde paneel van houtfineer van de lamp heeft een licht conische vorm, taps toelopend naar binnen vanaf de rand naar een centraal punt. Een metalen paddestoelachtig aanhangsel reflecteert het licht op het paneel, dat op zijn beurt de omringende ruimte verlicht.

 

De nieuwe Sushi (foto 3) hanglamp, ontworpen door Ray Power, weerspiegelt de Japanse voorkeur voor eenvoudige, elegante en functionele ontwerpen gemaakt van hout. De no-nonsense, langwerpige lamp is gewikkeld in een smalle metalen band – die doet denken aan de manier waarop rijst gewikkeld is in zeewier. Deze, en verschillende andere nieuwe modellen, zijn vanaf oktober 2022 verkrijgbaar.

 

LZF wordt in de Benelux vertegenwoordigd door Illum.Links

www.illum.nl
www.lzf-lamps.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ontwerp, design, ontwerp, lamp, hanglamp, licht, led, vloerlamp, verlichting, spot, dim, halogeen, led, armatuur, design, #lzflamps, #illum, #illumkunstlicht,

Gerelateerd nieuws
Interieurretail mei in mineur
De Nederlandse detailhandel heeft in mei 0,7% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 5,4% lager, opnieuw een stevige inflatie dus. Non food groeide nog, maar interieur was negatief!
lees verder
 
Home Stock failliet
lees verder
 
Eindexamenexpositie Cibap studenten
lees verder
Faillissement Riverdale
Riverdale, gespecialiseerd in woonaccessoires en lifestyle - artikelen, is onlangs failliet verklaard.
lees verder
Nieuwe Philips Hue producten
Signify breidt zijn aanbod van slimme verlichting in de Philips Hue-serie uit met verschillende nieuwe producten. De aanvullingen moeten nog meer flexibiliteit, bediening en ontwerpopties bieden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden