Heimtex Summer Special

Woensdag 25 mei 2022

De speciale editie van de Heimtextil, de Heimtextil Summer Special, wordt georganiseerd door de Messe Frankfurt van 21 tot en met 24 juni 2022.
Heimtex Summer Special
Heimtex Summer Special Heimtex Summer Special

De Heimtextil Summer Special opent haar deuren van 21 tot en met 24 juni 2022 in Frankfurt am Main. Na de Corona-pauze verheugen exposanten en bezoekers zich weer op persoonlijke interactie. Tijdens de internationaal toonaangevende vakbeursbeurs vinden bezoekers bij 800 exposanten uit 47 landen de laatste trends voor huishoudelijk textiel. Samen met de vakbeurzen Techtextil en Texprocess die gelijktijdig plaatsvinden, tonen de exposanten de complete textielwaardeketen van vezels en verwerking daarvan tot het eindproduct. Daarnaast gelden er geen beperkende coronamaatregelen meer en zullen de beurzen plaats vinden zoals voor de pandemie gewoon was.

 

Exposanten met innovatieve textieloplossingen op het gebied van contracttextiel laten in de zomer ook hun nieuwe producten zien. Vanaf 21 juni vinden de Interior.Architecture.Hospitality Tours plaats - samengesteld doo Ait, de vereniging van binnenhuisarchitecten Bdia en het World-Architects network.

 

De Heimtextil Trends Next Horizons heeft deze zomer een duidelijke focus op duurzaamheid en het behoud van hulpbronnen - in het midden van het beursterrein in hal 4.0. Bezoekers kunnen inspirerende kleur- en materiaalproeven, exposantententoonstellingen, lezingen en doe-activiteiten verwachten. De Heimtextil Conference Sleep & More in hal 3.0 biedt vertegenwoordigers van de beddenvakhandel, milieubewuste detailhandelaren en besluitvormers uit de hotelbranche een eersteklas sprekersprogramma met onder andere de nieuwste trends op het gebied van slaaponderzoek, tracking technologie en duurzaamheid in de hotelbranche.

 

Klik hier voor meer informatie.Links

www.messefrankfurt.com
www.heimtextil.messefrankfurt.com
www.netherlands.messefrankfurt.com/nl/event/00000001/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, bekleding, stoffering, woonkamer, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, accessoire, projectinrichting, project, kantoor, textielindustrie, circulair, duurzaam, trend, trends, forecast, voorspelling, Heimtextil, heimtex, zomereditie, corona, #heimtex, #Heimtextil, #trendcouncil, #newhorizons, #techtextil, #texprocess

Gerelateerd nieuws
Interieurretail mei in mineur
De Nederlandse detailhandel heeft in mei 0,7% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 5,4% lager, opnieuw een stevige inflatie dus. Non food groeide nog, maar interieur was negatief!
lees verder
 
Jan Dossche jarig!
lees verder
Wonderful Wallcoverings
In het boek Wonderful Wallcoverings staat muurbekleding in al zijn vormen centraal. Muurbekleding is immers al lang niet meer enkel het klassieke bloemetjesbehang dat de kamer moet kleuren. Nieuwe designs en nieuwe technieken zorgen voor een waaier aan mogelijkheden.
lees verder
 
Geinspireerd op de natuur
lees verder
Succesvolle Techtextil, Texprocess and Heimtextil Summer
Met in totaal 117 deelnemende landen, ongeveer 63.000 bezoekers en 2.300 exposanten werd het een goede herlancering van de internationale textielbeurzen in het beurscentrum van Frankfurt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden