Modulaire Molo

Dinsdag 24 november 2020

Molo is volgens Kettal een voorbeeld van een modulaire bank in zijn puurste vorm. De bank is gemaakt om zich makkelijk aan te passen aan de gewenste situatie en ruimte.
Modulaire Molo
Modulaire Molo Modulaire Molo

Elke module van Molo kan uit elkaar worden gehaald en gereorganiseerd om nieuwe toepassingen en configuraties te creëren, inclusief bochten dankzij de hoekmodule van 60 graden. Het ontwerp voor Kettal is minimalistisch met opzettelijk oversized stukken. Verder is bewust niet de nadruk gelegd op de decoratieve elementen, maar juist de verschillende combinaties van stoffen, kleuren en zorgvuldig geselecteerde details, waaronder optioneel omzoomde zit- en rugkussens. De bank beschikt over drie verschillende pootsystemen in teak, beton en een nieuwe lage aluminium voet.

 

Volgens ontwerper Rodolfo Dordoni biedt Molo een plek voor ontspanning en herverbinden.

 

Kettal stond op de exposantenlijst van de biënnale vakbeurs Orgatec in Keulen, die dit jaar helaas niet doorging. De volgende reguliere editie staat gepland van 25-29 oktober 2022.Links

www.kettal.com
www.orgatec.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, outdoor, tuin, buiten, tuinaccessoire, tuinmeubilair, tuinmeubel, tuindecoratie, terrasaccessoire, terrasmeubilair, terrasdecoratie, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, bank, tafel verlichting, licht, design, stoel, fauteuil, bank, #Molo, #kettal, #orgatec

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe directeur Ronald Schmitt
lees verder
Showup voorjaar vervalt
De voorjaarseditie editie van Showup was al verplaatst naar maart, maar de allesverwoestende corona-crisis haalt ook alweer een streep door deze editie.
lees verder
 
Vijf nieuwe banken voor Ginger
lees verder
Digitaal platform
Euretco Wonen biedt haar leden een digitaal platform voor lokale vindbaarheid om zo de lokale positie te versterken.
lees verder
Vrees voor faillissementen en ontslagen
Uit een flitspeiling onder leden heeft Inretail geconstateerd dat veel ondernemers snel moeten gaan afslanken en er paniek aan het ontstaan is. Inretail vraagt kabinet dan ook om de juiste maatregelen te nemen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden