Kauwgom-bubbel lamp

Dinsdag 24 november 2020

Seletti, het Italiaanse designmerk, valt altijd op door originaliteit, humor en toegankelijkheid. Nu presenteert het zijn eerste samenwerking met Uto Balmoral, een virtuele persoonlijkheid.
Kauwgom-bubbel lamp
Kauwgom-bubbel lamp

Uto Balmoral is niet de naam van een ontwerper, maar is een virtuele persoonlijkheid. Een provocerende identiteit die zelf voor het product staat. In dit geval de Wonder. Deze tafellamp van Seletti verenigt een oneerbiedige popgeest en klassieke herinneringen, waarbij de grens tussen design en kunst wordt overschreden in een object dat decoratie en bruikbaarheid combineert.

Wonder heeft enerzijds de esthetiek van een klassiek mannelijk hoofd uit de oudheid. Dit hoofd is uit hars gegoten wat al kortsluiting geeft met het bij dergelijke beelden gebruikelijke marmer. Die kortsluiting wordt nog erger én humoristisch door de man anderzijds oneerbiedig kauwgom te laten blazen. De bubbel, in de typische lichtroze kleur van kauwgom, is gemaakt van glas met daarin een Led-lamp die verlicht met een zacht, diffuus licht.

Seletti wordt via Van Mokum en House of Brands vertegenwoordigd.Links

www.homeforbrands.com
www.seletti.it
www.vanmokum.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woonaccessoire, lifestyle-product, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, verlichting, licht, verlichting, kinderkamer, jeugdkamer, #seletti, #vanmokum, #houseforbrands

Gerelateerd nieuws
 
Beurzen Frankfurt tot juni dicht
lees verder
Daglichtgevoel door Signify
De nachten zijn lang, de dagen kort. Eigenlijk zitten we allemaal teveel binnen en krijgen te weinig zonlicht. Signify introduceerde vorig jaar daarom de lichtinnovatie NatureConnect.
lees verder
Showup voorjaar vervalt
De voorjaarseditie editie van Showup was al verplaatst naar maart, maar de allesverwoestende corona-crisis haalt ook alweer een streep door deze editie.
lees verder
Anton Sanders plotseling overleden
Inretail meldt triest nieuws: voorzitter Anton Sanders is plotseling overleden.
lees verder
 
Spotlight alleen in najaar
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden