Nieuw bed Pure

Maandag 23 november 2020

Beddenmaker Loof maakt naar eigen zeggen duurzame houten bedden in Nederland en heeft nu een nieuw model in de collectie.
Nieuw bed Pure
Nieuw bed Pure Nieuw bed Pure

Het nieuwe model in de collectie van Loof is het bed Pure van ontwerper Stefan Steenkist. Het bed heeft iets puurs (vandaar de naam) en is mooi door zijn eenvoud door het integreren van ombouw en poot. Het bed past volgens het bedrijf uit Assendelft in een moderne en minimalistische slaapkamer, maar komt ook tot zijn recht in een stoere en meer industriële inrichting.

Het Pure bed is gemaakt van gelaagd berken, oftewel berken multiplex. Deze heeft een toplaag van eiken fineer die is afgewerkt met een natuurlijke olie. Het Pure bed is leverbaar in de maten 140/160/180/200 breed en 200/210/220 lang en wordt standaard geleverd met een afneembaar hoofdbord. De verkoopprijs is vanaf € 1.490 (140x200) en verkrijgbaar de website of via de zeventien dealers in België en twintig dealers in Nederland.Links

www.loof.nl
www.bedhabits.com
www.bedking.be
www.bedtime.be
www.brokinterieur.nl
www.broring.com
www.bymolle.com
www.cornille.be
www.deniwol.be
www.dream-land.nl
www.droomfabriek.com
www.espoo.be
www.flinders.nl
www.geertsemaslaapcomfort.nl
www.gerowonen.be
www.gheeraert.com
www.huitenga.nl
www.lafabrika.be
www.lekker-slapen.nl
www.mobiliawoonstudio.nl
www.nachtleven.eu
www.noppeslaapcultuur.be
www.okhuizen.com
www.prima-lux.be
www.rozing.nl
www.schellenslaapcomfort.nl
www.slaapsfeer.nl
www.sleepconsultlimburg.be
www.sleeplife.be
www.stellingwonen.nl
www.twaalf-twaalf.be
www.vanbinnen.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, meubel, wonen, design, meubilair, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, hoofdbord, projectinrichting, bed, boxspring, hout, lattenbodem, multiplex, eiken, berken, slaap, stefan steenkist, #loof, #pure, #stefansteenkist, #bedhabits, #bedking, #bedtime, #brokinterieur, #broring, #bymolle, #cornille, #deniwol, #dreamland, #droomfabriek, #espoo, #flinders, #geertsemaslaapcomfort, #gerowonen, #gheeraert, #huitenga, #lafabrika, #lekkerslapen, #mobiliawoonstudio, #nachtleven, #noppeslaapcultuur, #okhuizen, #primalux, #rozing, #schellenslaapcomfort, #slaapsfeer, #sleepconsultlimburg, #sleeplife, #stellingwonen, #twaalftwaalf, #vanbinnen

Gerelateerd nieuws
Digitaal platform
Euretco Wonen biedt haar leden een digitaal platform voor lokale vindbaarheid om zo de lokale positie te versterken.
lees verder
Vrees voor faillissementen en ontslagen
Uit een flitspeiling onder leden heeft Inretail geconstateerd dat veel ondernemers snel moeten gaan afslanken en er paniek aan het ontstaan is. Inretail vraagt kabinet dan ook om de juiste maatregelen te nemen.
lees verder
Anton Sanders plotseling overleden
Inretail meldt triest nieuws: voorzitter Anton Sanders is plotseling overleden.
lees verder
DWI vakdagen verplaatst
Door de angstpolitiek van regeringen kon het bijna niet uitblijven: de DWI (De Woonindustrie) heeft de Voorjaarsvakdagen van februari verplaatst naar maart.
lees verder
De Interieurbijbel
Vlak voor kerst werd de zesde editie van De Interieurbijbel aangekondigd waarin het antwoord op al je vragen te vinden zou moeten zijn over eigentijdse materialen met hun voors en tegens.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden