Dome Deco B2B-platform

Maandag 23 november 2020

Eurofashion Homeconcepts lanceert een gloednieuw B2B-platform voor haar Dme Deco-concept, dat een digitale oplossing moet bieden voor de huidige uitdagingen in de markt.
Dome Deco B2B-platform
Dome Deco B2B-platform Dome Deco B2B-platform

In het voorjaar nam Eurofashion Homeconcepts met haar label Dôme Deco al het initiatief om een volledige virtuele versie te creëren van de 1.000 m² grote showroom gelegen in Dilsen-Stokkem. Hier bleef het echter niet bij. Dôme Deco trok het digitale verhaal verder door naar de creatie van een gloednieuw platform waarin het volledige productaanbod vervat zit. De leverancier verwerkt hierin de exacte beschikbaarheid de producten en een lijst van productspecificaties. Partners kunnen hierin offertes opmaken, ook voor hun eindklant.

 

Het nieuwe platform is dus meer dan een webshop. Wie geregistreerd is krijgt toegang tot allerlei nuttige downloads die kunnen helpen bij het inrichten van projecten. Hiermee wil Dôme Deco inspelen op de behoeften van de architect, projectinvesteerder en retailer. Zo ontstond een 3D-bibliotheek met 3D-beelden die architecten direct kunnen gaan implementeren in renders. Ook zijn alle productfoto’s direct te downloaden. Voor inspiratie is er het Lookbook met settingfoto’s. Dôme Deco biedt ook financieel voordeel, namelijk drie procent korting bij het gebruik van de directe betaalmodule. Registreren voor het platform kan hier.

 

Dôme Deco heeft sinds september 2019 een showroom in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.domedeco.com
www.eurofashion.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, detail, retail, shop, outlet, woninginrichting, online, webshop, internet, meubel, woonkamer, bank, meubelen, accessoires, decoratie, verlichting, lamp, armatuur, keten, filiaal, concept store, thomas schuchard, #domedeco

Gerelateerd nieuws
Fleurige lente Indes Fuggerhaus
Het Duitse bedrijf Indes Fuggerhaus komt met een voorjaarscollectie gordijnstoffen waarbij genieten en ontspannen de kernwoorden zijn.
lees verder
 
Beurzen Frankfurt tot juni dicht
lees verder
Unilux helpt dealers een handje
Unilux, specialist in insectenwering, komt met een nieuwe initiatief om zijn meer dan 1.600 dealers te helpen in coronatijd. Omdat een showroom bezoeken niet of nauwelijks mogelijk is biedt Unilux zijn dealers een volledig uitgeruste Unilux horren webshop.
lees verder
Breed programma R+T Digital
In een persconferentie maakte Messe Stuttgart kort geleden meer informatie bekend over R + T digital. 285 exposanten nemen hieraan deel en er is een uitgebreid digitaal lezingenprogramma. Ook de R + T innovatieprijs wordt weer uitgereikt.
lees verder
 
Zachte omarming
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden