Meubelbeurs legt nieuwe accenten

Dinsdag 19 september 2023

Na een uitzonderlijke periode waar heel de wereld op pauze stond is het volgens Meubelbeurs Brussel nodig om weer vooruit te kijken en de focus opnieuw op de (meubel)business te leggen.
Meubelbeurs legt nieuwe accenten

Begin september heeft de Meubelbeurs, zoals al op Interieurjournaal te lezen was, al een beduidend groter aantal vierkante meters standruimte verkocht dan in november 2022. Onder meer hal drie is helemaal gevuld.

 

De Square-zone is dit jaar iets kleiner, maar maakt volgens de organisatie een grote sprong voorwaarts op vlak van aanbod en relevantie. Design Street en Design Academy zijn samengevoegd tot Design Academy: Masters & Scholars. De bezoeker vindt er producten van gevestigde waarden uit de designwereld in combinatie met producten van de meest beloftevolle studenten. Ook het vorig jaar gelanceerde concept Bubble up your Store is hier te vinden, een soort meubelwinkel van morgen, waar handelaars in contact kunnen treden met leveranciers van goederen en diensten die hen zullen bijstaan bij het optimaliseren van hun retail-ruimte.

 

Square is ook de plaats waar je vanaf dit jaar op fysieke borden informatie zal kunnen terugvinden over een specifiek thema. Dit jaar is dit het thema ecologie. De organisatie lanceert dit jaar ook een Eco-Stories-label, waarmee de bezoeker op het beursplan in één oogopslag ziet welke exposanten actief werken op en zoeken naar milieuvriendelijke oplossingen. Uitrusten kan in de relaxzone en bij de ingang van Square worden meubels van exposanten die hiervoor betalen op een podium in de schijnwerpers gezet.

 

Voor de editie 2023 heeft de Meubelbeurs naar eigen zeggen extra aandacht geschonken aan de algemene aankleding van de hallen en inkomzones. Het natuurthema overheerst in de inkomhallen, plannen en signalisatie ter plaatse getekend door een artiest, kunstwerken die evolueren over de beursdagen heen, de stoel uit het campagnebeeld als selfie-spot, enz.

 

Nog meer dan voorheen wil de Meubelbeurs de bezoeker inspireren door een feestelijk meubelwalhalla te creëren. De beurs in Brussel wordt gehouden van 5-8 november 2023.Links

www.meubelbeurs.be

Tags

Meubelbeurs Brussel, beurs, event, evenement, tentoonstelling, meubel, meubelen, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, jeugdkamer, slaapcomfort, Kids' corner, Brussels by Night, Nieuws, slaapbranche, slapen, slaapfabrikant, bed, boxspring, lattenbodem, matras, slaapexposant, slaapsegment, slaapconcept, City, Fushion, Mozaďek, award, winnaar, prijs, uitreiking, balthazar, champagne, #meubelbeursbrussel, #mbb, #be, #brusselsexpo, #meubelbeurs, #meubelbeursb

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe directeur Adova
lees verder
Jubileummodellen Natuzzi
Natuzzi Italia koos het podium van de Milan Design Week 2024 om het startschot te geven voor een uitgebreid programma van evenementen en projecten om de vijfenzestigste verjaardag van het merk te vieren.
lees verder
Nieuwe eigenaar Casa
Casa heeft een nieuwe eigenaar: de Zweeds-Libanese ondernemer Ayad Al Saffar neemt een meerderheidsbelang in de Belgische interieurketen.
lees verder
Grootste Emma Sleep winkel
Emma Sleep opent een nieuwe winkel in Amsterdam, die gelijk de grootste is van het bedrijf.
lees verder
 
Insula door Patricia Urquiola
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden