IMM 2020 bijna van start

Donderdag 09 januari 2020

Op maandag 13 januari gaat internationale interieurvakbeurs Imm Cologne weer van start. De beurs duurt tot 20 januari en wordt gecombineerd met de Design Post Koln en het 7e IMM congres.
IMM 2020 bijna van start
IMM 2020 bijna van start IMM 2020 bijna van start

In tapijthal 3.2 laat Jan Kath (foto 1) zien hoe zijn tapijten geknoopt worden. Sanchir Kath, de zoon van de ontwerper, presenteert het oude handwerk. De 26-jarige studeert productontwerp in Kassel en leerde het oude ambacht tijdens een stage van enkele maanden in de workshops in Kathmandu (Nepal).

 

Casalis is toegewijd aan het creëren van hoogwaardige interieurtextielproducten en introduceert een collectie linnen tapijten, genaamd Vlas. Daarnaast neemt het bedrijf een reeks outdoor poefs mee, net als toevoegingen aan bestaande tapijtcollecties.

 

Studio Henk luidt het nieuwe jaar in met diverse nieuwe meubels. De Slot tafel in eikenhout en notenhout is het nieuwste ontwerp van Xander Albers, ontwerper van Studio Henk. Met de zachte, ronde vormen van het tafelblad en de tafelpoten slaat het meubelmerk een nieuwe richting in. Ook de collectie zitmeubels is uitgebreid. Zo heeft het merk twee ottomans aan haar collectie toegevoegd: de Co Lounge Ottoman en Ode Lounge Ottoman. Het ontwerp van de voetenbanken is geïnspireerd op de gelijknamige fauteuil (foto 2). De nieuwe modulaire zitbank Cube bestaat uit verschillende elementen.

 

De Portugese matrassen en beddenfabrikant Colunex presenteert op IMM meer dan tien nieuwe producten. Dit zijn zowel nieuwe bedden als nieuwe materialen, waaronder de matrassencollectie Héritage (foto 3).

 

De Koelnmesse organiseert tijdens de vakbeurs voor de zevende maal het IMM congres. In het Noordelijke congrescentrum praten experts over belangrijke onderwerpen voor de branche. Welke kansen biedt digitalisering voor de meubelmarkt? Wat is de ideale relatie tussen online en offline zaken? Hoe zien de showrooms van de toekomst eruit? Deze en meer vragen worden hier beantwoord, kaarten zijn via deze link verkrijgbaar. 

 

IMM vindt plaats van 13-19 januari 2020. Maandag tot vrijdag van 9-18 uur, zaterdag van 10-18 uur en zondag van 10-17 uur. Tickets zijn hier te krijgen. Er zijn een gelimiteerd aantal gratis IMM-toegangskaarten voor lezers van Interieurjournaal, klik hier!

 Links

www.imm-cologne.com
www.imm-cologne.de
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.nl
www.koelnmesse.de
www.Jan-Kath.com
www.casalis.be
www.studio-henk.nl
www.colunex.com

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, e-commerce, online, internetshop, congres, meubelcongres, netwerk, bijeenkomst, symposium, meubelhandelaar, winkelier, retail, design, designmeubel, meubelbeurs, meubelvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, imm, meubilair, woonkamer, slapen, slaapkamer, badkamer, meubilair, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, verlichting, licht, accessoire, badkamer, projectinrichting, stof, behang, wandbekleding, karpet, RS Vision Expo, Interzum, plaatmateriaal, beslag, koeln, keulen, koelnmesse, messe, Köln, KölnMesse, Living Interiors, project, kantoor, huisshow, evenement, meubel, stoel, fauteuil, tafel, bank, indoor, outdoor, binnen, buiten, tuin, tuinmeubel, garden, serre, lounge, design, ontwerp, talent, Domotica, #imm, #immcologne, #imm20, #imm2020, #dashaus, #smartvillage, #futureinteriors, #puretalentscontest, #Jankath, #Casalis, #studiohenk, #colunex

Gerelateerd nieuws
 
Economische crisis dodelijker dan corona
lees verder
Textielinitiatieven tegen corona
De coronacrisis heeft veel negatieve gevolgen. Moeilijke tijden halen in veel gevallen echter ook het beste in mensen naar boven. Verschillende bedrijven in de woonbranche zetten zich in om de crisis te bestrijden.
lees verder
Veiligheidsprotocol woonwinkels
Inretail heeft het protocol ‘Veilig winkelen’ dat samen met het Nederlandse ministerie van Economische Zaken werd ontwikkeld aangevuld met branchespecifieke protocollen.
lees verder
Salone del Mobile 2020 vervalt
Het zal niet meer als een grote verrassing komen: vanwege de corona-crisis vervalt de 2020-editie van Salone del Mobile in Rho - Milaan. De beurs wordt pas weer in 2021 gehouden.
lees verder
Geen compensatie woonwinkels
Nederlandse woonwinkels komen niet in aanmerking komen voor de TOGS-regeling, de noodsteun vanwege corona. Het ministerie maakt zichzelf belachelijk door deze retailers niet als rechtstreeks getroffen te bestempelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden