IMM 2020 bijna van start

Donderdag 09 januari 2020

Op maandag 13 januari gaat internationale interieurvakbeurs Imm Cologne weer van start. De beurs duurt tot 20 januari en wordt gecombineerd met de Design Post Koln en het 7e IMM congres.
IMM 2020 bijna van start
IMM 2020 bijna van start IMM 2020 bijna van start

In tapijthal 3.2 laat Jan Kath (foto 1) zien hoe zijn tapijten geknoopt worden. Sanchir Kath, de zoon van de ontwerper, presenteert het oude handwerk. De 26-jarige studeert productontwerp in Kassel en leerde het oude ambacht tijdens een stage van enkele maanden in de workshops in Kathmandu (Nepal).

 

Casalis is toegewijd aan het creëren van hoogwaardige interieurtextielproducten en introduceert een collectie linnen tapijten, genaamd Vlas. Daarnaast neemt het bedrijf een reeks outdoor poefs mee, net als toevoegingen aan bestaande tapijtcollecties.

 

Studio Henk luidt het nieuwe jaar in met diverse nieuwe meubels. De Slot tafel in eikenhout en notenhout is het nieuwste ontwerp van Xander Albers, ontwerper van Studio Henk. Met de zachte, ronde vormen van het tafelblad en de tafelpoten slaat het meubelmerk een nieuwe richting in. Ook de collectie zitmeubels is uitgebreid. Zo heeft het merk twee ottomans aan haar collectie toegevoegd: de Co Lounge Ottoman en Ode Lounge Ottoman. Het ontwerp van de voetenbanken is geïnspireerd op de gelijknamige fauteuil (foto 2). De nieuwe modulaire zitbank Cube bestaat uit verschillende elementen.

 

De Portugese matrassen en beddenfabrikant Colunex presenteert op IMM meer dan tien nieuwe producten. Dit zijn zowel nieuwe bedden als nieuwe materialen, waaronder de matrassencollectie Héritage (foto 3).

 

De Koelnmesse organiseert tijdens de vakbeurs voor de zevende maal het IMM congres. In het Noordelijke congrescentrum praten experts over belangrijke onderwerpen voor de branche. Welke kansen biedt digitalisering voor de meubelmarkt? Wat is de ideale relatie tussen online en offline zaken? Hoe zien de showrooms van de toekomst eruit? Deze en meer vragen worden hier beantwoord, kaarten zijn via deze link verkrijgbaar. 

 

IMM vindt plaats van 13-19 januari 2020. Maandag tot vrijdag van 9-18 uur, zaterdag van 10-18 uur en zondag van 10-17 uur. Tickets zijn hier te krijgen. Er zijn een gelimiteerd aantal gratis IMM-toegangskaarten voor lezers van Interieurjournaal, klik hier!

 Links

www.imm-cologne.com
www.imm-cologne.de
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.nl
www.koelnmesse.de
www.Jan-Kath.com
www.casalis.be
www.studio-henk.nl
www.colunex.com

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, e-commerce, online, internetshop, congres, meubelcongres, netwerk, bijeenkomst, symposium, meubelhandelaar, winkelier, retail, design, designmeubel, meubelbeurs, meubelvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, imm, meubilair, woonkamer, slapen, slaapkamer, badkamer, meubilair, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, verlichting, licht, accessoire, badkamer, projectinrichting, stof, behang, wandbekleding, karpet, RS Vision Expo, Interzum, plaatmateriaal, beslag, koeln, keulen, koelnmesse, messe, K÷ln, K÷lnMesse, Living Interiors, project, kantoor, huisshow, evenement, meubel, stoel, fauteuil, tafel, bank, indoor, outdoor, binnen, buiten, tuin, tuinmeubel, garden, serre, lounge, design, ontwerp, talent, Domotica, #imm, #immcologne, #imm20, #imm2020, #dashaus, #smartvillage, #futureinteriors, #puretalentscontest, #Jankath, #Casalis, #studiohenk, #colunex

Gerelateerd nieuws
 
Headlam over open confectie
lees verder
Nieuwkomers bij Woonindustrie
Van zondag 9 februari tot en met woensdag 12 februari 2020 vindt de jaarlijkse Voorjaarsvakbeurs plaats in De Woonindustrie (DWI). Martien Meiland is te gast op de consumentendag en er zijn verschillende nieuwe exposanten.
lees verder
Forse investering in Gerflor
Cobepa, een investeringsvennootschap van een van de aandeelhouders van bierbrouwer AB InBev, gaat honderden miljoenen euro's investeren in de Franse vinylvloerenproducent Gerflor.
lees verder
 
Sustainable Luxury van Vriesco
lees verder
IMM Cologne succesvol
Zondag 19 januari eindigde de IMM Cologne. In totaal kwamen er ruim 128.000 bezoekers (inclusief schatting voor de laatste dag) naar de beurs, waarvan circa de helft van buiten Duitsland.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden