Etnische Noordwand collectie

Donderdag 09 januari 2020

Zero is de nieuwe collectie van behangspecialist Noordwand. Deze collectie wordt gekenmerkt door Afrikaanse invloeden.
Etnische Noordwand collectie
Etnische Noordwand collectie Etnische Noordwand collectie

Het vinyl op vliesbehang in de serie Zero neemt de consument volgens Noordwand mee naar de afgelegen gebieden van Afrika. De collectie omvat geometrische prints met tribal invloeden, handgemaakte prints en warme kleuren. De eyecatcher uit de collectie is volgens het bedrijf de print met exotische dieren als panters, doodshoofdaapjes en het nationale symbool van Oeganda: de kroonkraanvogel (foto 1). Deze print is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren; beige, oker, diepgroen, indigoblauw, siennarood en antracietgrijs.

 

Het kleurenpalet van de Zero collectie afgeleid van aardetinten, zoals natuurlijke en minerale pigmenten als oker, sienna en indigo en ook diepe kleuren met een matte, kalkachtige finish (foto 2). Deze tinten worden aangevuld met gouden accenten (foto 3).Links

www.noordwandwalldecoration.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, stof, behang, wandbekleding, #noordwand, #noordwandwalldecoration

Gerelateerd nieuws
 
Economische crisis dodelijker dan corona
lees verder
Textielinitiatieven tegen corona
De coronacrisis heeft veel negatieve gevolgen. Moeilijke tijden halen in veel gevallen echter ook het beste in mensen naar boven. Verschillende bedrijven in de woonbranche zetten zich in om de crisis te bestrijden.
lees verder
Veiligheidsprotocol woonwinkels
Inretail heeft het protocol ‘Veilig winkelen’ dat samen met het Nederlandse ministerie van Economische Zaken werd ontwikkeld aangevuld met branchespecifieke protocollen.
lees verder
Salone del Mobile 2020 vervalt
Het zal niet meer als een grote verrassing komen: vanwege de corona-crisis vervalt de 2020-editie van Salone del Mobile in Rho - Milaan. De beurs wordt pas weer in 2021 gehouden.
lees verder
Geen compensatie woonwinkels
Nederlandse woonwinkels komen niet in aanmerking komen voor de TOGS-regeling, de noodsteun vanwege corona. Het ministerie maakt zichzelf belachelijk door deze retailers niet als rechtstreeks getroffen te bestempelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden