Start Domotex

Vrijdag 10 januari 2020

Van 10 tot 13 januari is de Hannover Exhibition Centre het centrum voor de vloerindustrie. Dit jaar draait Domotex om het Atmysphere thema en welzijn in de breedste zin van het woord.
Start Domotex

Uit België staan maar liefst 89 exposanten op Domotex. Waaronder bedrijven als Balta Industries, Belgiqa, Decospan, IVC Group, Ragolle Rugs, USFloors en Verbatex.

 

Verbatex vraagt op Domotex 2020 aandacht voor de nieuwe Decorugs collectie. De letters eco in de naam van de collectie geven aan dat Verbatex zich inzet voor de circulaire economie. De nieuwe wollen kwaliteiten in deze collectie heeft (waaronder Sara, op de foto) zijn speciaal ontworpen om dit milieuvriendelijke concept te ondersteunen. Verbatex gebruikt bijvoorbeeld 'geregenereerd katoen', een innovatieve gerecyclede vezel. Katoen dat verloren gaat tussen het oogsten en de afwerking van kledingstukken gebruikt de het bedrijf om een ​​speciale reeks viscosevezels te spinnen, WalkSoft genaamd, die het in zijn vloerkleden gebruikt.

 

Nederland is ook goed vertegenwoordigd in Duitsland. Veertig bedrijven exposeren op Domotex en er worden natuurlijk ook veel Nederlandse bezoekers op de beurs verwacht. Vooral in hal 11, 12 en 13 zijn Nederlandse standhouders te vinden. In hal 11 staan onder meer Almelose Borstelindustrie, Best Wool Carpets, Betap Tufting, Estillon, en Rinos. In hal 13 vinden we bedrijven als Bijlard International, Easydek, Exclusive Plint, Flamingo Parket, Heywood, Houtindustrie Schijndel, Overmat en T&G Wood.

 

Nog geen kaarten voor Domotex? Lezers van Interieurjournaal kunnen gratis naar Domotex, registreer hier!

 Links

www.domotex.de
www.hannover-beurs.nl
www.messe.be
www.messe.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloeren, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, linoleum, tapijt, karpet, pers, oosterse tapijten, kelims, zieglers, entreemat, mat, entree, deurmat, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, vakdagen, vakbeurs, trend, outdoor, wellness, health, #domotex, #deutschemesse, #atmysphere, #hannoverbeurs, #messe, #CarpetDesignAwards

Gerelateerd nieuws
Forse investering in Gerflor
Cobepa, een investeringsvennootschap van een van de aandeelhouders van bierbrouwer AB InBev, gaat honderden miljoenen euro's investeren in de Franse vinylvloerenproducent Gerflor.
lees verder
IMM Cologne succesvol
Zondag 19 januari eindigde de IMM Cologne. In totaal kwamen er ruim 128.000 bezoekers (inclusief schatting voor de laatste dag) naar de beurs, waarvan circa de helft van buiten Duitsland.
lees verder
Nieuwe meubelwebshop Woonq
Jamani, het fusiebedrijf achter onder meer Dekbed-Discounter, heeft een nieuwe online meubelwinkel geopend: Woonq.
lees verder
 
Nieuwe Mflor 2020-collecties
lees verder
 
Ook nieuwe Interfloor pvc-vloer
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden