Start Domotex

Vrijdag 10 januari 2020

Van 10 tot 13 januari is de Hannover Exhibition Centre het centrum voor de vloerindustrie. Dit jaar draait Domotex om het Atmysphere thema en welzijn in de breedste zin van het woord.
Start Domotex

Uit België staan maar liefst 89 exposanten op Domotex. Waaronder bedrijven als Balta Industries, Belgiqa, Decospan, IVC Group, Ragolle Rugs, USFloors en Verbatex.

 

Verbatex vraagt op Domotex 2020 aandacht voor de nieuwe Decorugs collectie. De letters eco in de naam van de collectie geven aan dat Verbatex zich inzet voor de circulaire economie. De nieuwe wollen kwaliteiten in deze collectie heeft (waaronder Sara, op de foto) zijn speciaal ontworpen om dit milieuvriendelijke concept te ondersteunen. Verbatex gebruikt bijvoorbeeld 'geregenereerd katoen', een innovatieve gerecyclede vezel. Katoen dat verloren gaat tussen het oogsten en de afwerking van kledingstukken gebruikt de het bedrijf om een ​​speciale reeks viscosevezels te spinnen, WalkSoft genaamd, die het in zijn vloerkleden gebruikt.

 

Nederland is ook goed vertegenwoordigd in Duitsland. Veertig bedrijven exposeren op Domotex en er worden natuurlijk ook veel Nederlandse bezoekers op de beurs verwacht. Vooral in hal 11, 12 en 13 zijn Nederlandse standhouders te vinden. In hal 11 staan onder meer Almelose Borstelindustrie, Best Wool Carpets, Betap Tufting, Estillon, en Rinos. In hal 13 vinden we bedrijven als Bijlard International, Easydek, Exclusive Plint, Flamingo Parket, Heywood, Houtindustrie Schijndel, Overmat en T&G Wood.

 

Nog geen kaarten voor Domotex? Lezers van Interieurjournaal kunnen gratis naar Domotex, registreer hier!

 Links

www.domotex.de
www.hannover-beurs.nl
www.messe.be
www.messe.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloeren, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, linoleum, tapijt, karpet, pers, oosterse tapijten, kelims, zieglers, entreemat, mat, entree, deurmat, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, vakdagen, vakbeurs, trend, outdoor, wellness, health, #domotex, #deutschemesse, #atmysphere, #hannoverbeurs, #messe, #CarpetDesignAwards

Gerelateerd nieuws
Forbo Eurcol breidt uit met DecoDesign
Met DecoDesign introduceert Forbo Eurocol een nieuw designproduct voor vloer en wand. Een innovatieve en decoratieve afwerking, op basis van een watergedragen acrylaatcoating die wordt opgespoten met SprayCoat.
lees verder
 
Daling woonretail april
lees verder
Hennepkarpetten
Hennep is een natuurlijke vezel die al sinds de oudheid in de textielwereld wordt gebruikt. Indikon maakt er karpetten van onder het label Carpet Edition.
lees verder
DWI Vakbeurs najaar verspreid
De voorlopige planning van de najaarseditie van de Vakbeurs - of liever gezegd Vakdagen - van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein was van 13-16 september 2020, maar dat is toch weer iets aangepast om het bezoek in verband met corona beter te kunnen spreiden.
lees verder
Das Haus jubileert en vernieuwt
Das Haus, de bekende designattractie op meubelbeurs IMM, viert in 2021 zijn 10-jarig. Dit markeert een nieuwe oriŽntatie: inhoudelijk meer aandacht voor toekomstige ontwikkelingen en thema's en een groep designers die samen een vernieuwd Das Haus neerzetten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden