Van Donzel met eigen merk Kloeck

Zaterdag 11 januari 2020

Woonwinkel Woongelofelijk Van Donzel uit Uden heeft een eigen collectie Kloeck gelanceerd.
Van Donzel met eigen merk Kloeck
Van Donzel met eigen merk Kloeck

De Kloeck-collectie (foto 1) bevat de favorieten van eigenaren Pim van Donzel (foto 2 links, website) en Mark van Uden (foto 2 rechts). Pim van Donzel: “Vergelijk het met het signatuurmenu van de chef, waarin alle favorieten van 110 jaar ervaring, kennis en voorkeuren samenkomen en waaruit onze passie voor het interieurvak blijkt.”

Kloeck refereert aan het Oudnederlandse woord ‘kloek’, dat o.a. dapper en sterk betekent. De door Van Donzel samengestelde designcollectie valt in het midden-hoog segment en bestaat uit meubels, karpetten, textiel, accessoires, verlichting en kunst. Kloeck is alleen te koop bij een eigen afdeling bij Woongelofelijk Van Donzel, dat drieëneenhalf jaar geleden na 107 jaar verhuisde naar een winkel van zo’n 12.000 m2 op Woonboulevard Uden.
 Links

www.vandonzel.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, huishoud, woonwinkel, detailhandel, meubilair, meubel, inrichting, tafel, stoel, retail, winkel, shop, woonboulevard, karpetten, textiel, accessoires, verlichting, kunst, #woongelooflijk, #woongelofelijk, #vandonzel, #kloeck

Gerelateerd nieuws
 
Nieuws van Johanson Design
lees verder
Rapport Meubelzaken verschenen
In het Marketingrapport Meubelzaken 2020 staan de resultaten van een onderzoek onder meubelspeciaalzaken in Nederland. Hierin geeft Markdata.nl een overzicht van de ontwikkelingen in de meubeldetailhandel in Nederland.
lees verder
 
Folclore colori
lees verder
Nieuwe topman Riviera Maison
Edo Beukema is begin juni aangesteld als managing director van Rivičra Maison. In deze rol zal hij naast ceo Henk Teunissen verder werken aan de groei en de transformatie naar een omnichannel organisatie.
lees verder
 
Ruik Let's Pause
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden