Van Donzel met eigen merk Kloeck

Zaterdag 11 januari 2020

Woonwinkel Woongelofelijk Van Donzel uit Uden heeft een eigen collectie Kloeck gelanceerd.
Van Donzel met eigen merk Kloeck
Van Donzel met eigen merk Kloeck

De Kloeck-collectie (foto 1) bevat de favorieten van eigenaren Pim van Donzel (foto 2 links, website) en Mark van Uden (foto 2 rechts). Pim van Donzel: “Vergelijk het met het signatuurmenu van de chef, waarin alle favorieten van 110 jaar ervaring, kennis en voorkeuren samenkomen en waaruit onze passie voor het interieurvak blijkt.”

Kloeck refereert aan het Oudnederlandse woord ‘kloek’, dat o.a. dapper en sterk betekent. De door Van Donzel samengestelde designcollectie valt in het midden-hoog segment en bestaat uit meubels, karpetten, textiel, accessoires, verlichting en kunst. Kloeck is alleen te koop bij een eigen afdeling bij Woongelofelijk Van Donzel, dat drieëneenhalf jaar geleden na 107 jaar verhuisde naar een winkel van zo’n 12.000 m2 op Woonboulevard Uden.
 Links

www.vandonzel.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, huishoud, woonwinkel, detailhandel, meubilair, meubel, inrichting, tafel, stoel, retail, winkel, shop, woonboulevard, karpetten, textiel, accessoires, verlichting, kunst, #woongelooflijk, #woongelofelijk, #vandonzel, #kloeck

Gerelateerd nieuws
Nieuwkomers bij Woonindustrie
Van zondag 9 februari tot en met woensdag 12 februari 2020 vindt de jaarlijkse Voorjaarsvakbeurs plaats in De Woonindustrie (DWI). Martien Meiland is te gast op de consumentendag en er zijn verschillende nieuwe exposanten.
lees verder
IMM Cologne succesvol
Zondag 19 januari eindigde de IMM Cologne. In totaal kwamen er ruim 128.000 bezoekers (inclusief schatting voor de laatste dag) naar de beurs, waarvan circa de helft van buiten Duitsland.
lees verder
Nieuwe meubelwebshop Woonq
Jamani, het fusiebedrijf achter onder meer Dekbed-Discounter, heeft een nieuwe online meubelwinkel geopend: Woonq.
lees verder
Martin Visser in Centraal Museum
Vanaf 14 maart staat de Nederlandse vormgever Martin Visser (1922-2009) centraal in het Centraal Museum in Utrecht. Het is in 2020 zestig jaar geleden dat Visser zijn beroemde slaapbank ontwierp.
lees verder
Nostalgisch Zuiver
Interieurbedrijf Zuiver toonde op vakbeurs IMM zijn nieuwe lente/zomer collectie. Ook het Zuiver merk Dutchbone introduceert dit voorjaar verschillende noviteiten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden