Van Donzel met eigen merk Kloeck

Zaterdag 11 januari 2020

Woonwinkel Woongelofelijk Van Donzel uit Uden heeft een eigen collectie Kloeck gelanceerd.
Van Donzel met eigen merk Kloeck
Van Donzel met eigen merk Kloeck

De Kloeck-collectie (foto 1) bevat de favorieten van eigenaren Pim van Donzel (foto 2 links, website) en Mark van Uden (foto 2 rechts). Pim van Donzel: “Vergelijk het met het signatuurmenu van de chef, waarin alle favorieten van 110 jaar ervaring, kennis en voorkeuren samenkomen en waaruit onze passie voor het interieurvak blijkt.”

Kloeck refereert aan het Oudnederlandse woord ‘kloek’, dat o.a. dapper en sterk betekent. De door Van Donzel samengestelde designcollectie valt in het midden-hoog segment en bestaat uit meubels, karpetten, textiel, accessoires, verlichting en kunst. Kloeck is alleen te koop bij een eigen afdeling bij Woongelofelijk Van Donzel, dat drieëneenhalf jaar geleden na 107 jaar verhuisde naar een winkel van zo’n 12.000 m2 op Woonboulevard Uden.
 Links

www.vandonzel.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, huishoud, woonwinkel, detailhandel, meubilair, meubel, inrichting, tafel, stoel, retail, winkel, shop, woonboulevard, karpetten, textiel, accessoires, verlichting, kunst, #woongelooflijk, #woongelofelijk, #vandonzel, #kloeck

Gerelateerd nieuws
 
Economische crisis dodelijker dan corona
lees verder
Textielinitiatieven tegen corona
De coronacrisis heeft veel negatieve gevolgen. Moeilijke tijden halen in veel gevallen echter ook het beste in mensen naar boven. Verschillende bedrijven in de woonbranche zetten zich in om de crisis te bestrijden.
lees verder
Veiligheidsprotocol woonwinkels
Inretail heeft het protocol ‘Veilig winkelen’ dat samen met het Nederlandse ministerie van Economische Zaken werd ontwikkeld aangevuld met branchespecifieke protocollen.
lees verder
Salone del Mobile 2020 vervalt
Het zal niet meer als een grote verrassing komen: vanwege de corona-crisis vervalt de 2020-editie van Salone del Mobile in Rho - Milaan. De beurs wordt pas weer in 2021 gehouden.
lees verder
Geen compensatie woonwinkels
Nederlandse woonwinkels komen niet in aanmerking komen voor de TOGS-regeling, de noodsteun vanwege corona. Het ministerie maakt zichzelf belachelijk door deze retailers niet als rechtstreeks getroffen te bestempelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden