Lifestyle-interior op TV!

Maandag 13 januari 2020

Producten van raamdecoratie-label Lifestyle-interior van Headlam zullen vanaf vanavond een aantal keren op televisie te zien zijn. Met dank aan de firma Laminaat en Parket.
Lifestyle-interior op TV!
Lifestyle-interior op TV!

Het programma Uitstel van Executie van RTL4 start weer met een reeks nieuwe afleveringen waarin zij mensen helpen die diep in de problemen zitten omdat ze de maandelijkse lasten van hun woning niet meer kunnen betalen. Door de woning op te knappen hoopt men de verkoop te bespoedigen.

De woning wordt verbouwd en ingericht volgens de nieuwste trends, waaronder ook binnenzonwering of gordijnen. Het team van Uitstel van Executie krijgt hierbij advies van de firma Laminaat en Parket, die bij meerdere afleveringen heeft gekozen voor onder meer artikelen van Lifestyle-interior.

In drie opeenvolgende afleveringen, 's maandags om 21:25 uur op RTL4 op 13, 20 en 27 januari komen Lifestyle-interior producten aanbod. Te zien zijn de gordijnstoffen First Love, Anticipate en Fire, als ook aluminium jaloezieën en rolgordijnen uit de binnenzonwering.

Om de Lifestyle-interior artikelen die in het programma gebruikt zijn extra onder de aandacht te brengen in de winkel heeft Headlam promomaterialen laten maken: een 'Gespot op TV'-promopakket bestaande uit drie 'wobblers' (foto 2 links) en twee posters (foto 2 rechts) is gratis te bestellen bij Headlam.Links

www.headlam.nl
www.laminaatenparket.nl
www.lifestyle-interior.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, vloer, leggen, vloerbedekking, pvc, lvt, vinyl, laminaat, karpet, tapijt, tegel, tapijttegel, stroken, plank, parket, steen, keramisch, keramiek, tegel, egalisatie, verwarming, vloerverwarming, ondervloer, lijm, vakkleding, ondertapijt, egaline, onderhoud, reiniging, plinten, profielen, gordijn, stof, raambekleding, raamdecoratie, gordijn, stof, rolgordijn, plissé, verkoop, confectie, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, woningstofferen, woninginrichting, woninginrichter, Headlam, Lifestyle Interior, Lifestyle-interior, Lifestyleinterior, groothandel, grossier, #lifestyleinterior, #headlam, #rtl4, #uitstelvanexecutie

Gerelateerd nieuws
 
Folclore colori
lees verder
Topjaloezieen van Blister
Het jonge bedrijf Blister Blinds uit Zeewolde levert via haar webshop merkloze maatwerk raamdecoratie, door de huidige drukte in 15 tot 20 dagen.
lees verder
Nieuwe directeur Forest
Er is een nieuwe algemeen directeur aangesteld bij de internationale tak van gordijnrailspecialist Forest uit Deventer.
lees verder
 
Daling woonretail april
lees verder
 
Li omarmt Animisme
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden