Lifestyle-interior op TV!

Maandag 13 januari 2020

Producten van raamdecoratie-label Lifestyle-interior van Headlam zullen vanaf vanavond een aantal keren op televisie te zien zijn. Met dank aan de firma Laminaat en Parket.
Lifestyle-interior op TV!
Lifestyle-interior op TV!

Het programma Uitstel van Executie van RTL4 start weer met een reeks nieuwe afleveringen waarin zij mensen helpen die diep in de problemen zitten omdat ze de maandelijkse lasten van hun woning niet meer kunnen betalen. Door de woning op te knappen hoopt men de verkoop te bespoedigen.

De woning wordt verbouwd en ingericht volgens de nieuwste trends, waaronder ook binnenzonwering of gordijnen. Het team van Uitstel van Executie krijgt hierbij advies van de firma Laminaat en Parket, die bij meerdere afleveringen heeft gekozen voor onder meer artikelen van Lifestyle-interior.

In drie opeenvolgende afleveringen, 's maandags om 21:25 uur op RTL4 op 13, 20 en 27 januari komen Lifestyle-interior producten aanbod. Te zien zijn de gordijnstoffen First Love, Anticipate en Fire, als ook aluminium jaloezieën en rolgordijnen uit de binnenzonwering.

Om de Lifestyle-interior artikelen die in het programma gebruikt zijn extra onder de aandacht te brengen in de winkel heeft Headlam promomaterialen laten maken: een 'Gespot op TV'-promopakket bestaande uit drie 'wobblers' (foto 2 links) en twee posters (foto 2 rechts) is gratis te bestellen bij Headlam.Links

www.headlam.nl
www.laminaatenparket.nl
www.lifestyle-interior.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, vloer, leggen, vloerbedekking, pvc, lvt, vinyl, laminaat, karpet, tapijt, tegel, tapijttegel, stroken, plank, parket, steen, keramisch, keramiek, tegel, egalisatie, verwarming, vloerverwarming, ondervloer, lijm, vakkleding, ondertapijt, egaline, onderhoud, reiniging, plinten, profielen, gordijn, stof, raambekleding, raamdecoratie, gordijn, stof, rolgordijn, plissé, verkoop, confectie, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, woningstofferen, woninginrichting, woninginrichter, Headlam, Lifestyle Interior, Lifestyle-interior, Lifestyleinterior, groothandel, grossier, #lifestyleinterior, #headlam, #rtl4, #uitstelvanexecutie

Gerelateerd nieuws
 
Headlam over open confectie
lees verder
 
Sustainable Luxury van Vriesco
lees verder
IMM Cologne succesvol
Zondag 19 januari eindigde de IMM Cologne. In totaal kwamen er ruim 128.000 bezoekers (inclusief schatting voor de laatste dag) naar de beurs, waarvan circa de helft van buiten Duitsland.
lees verder
Nieuwe meubelwebshop Woonq
Jamani, het fusiebedrijf achter onder meer Dekbed-Discounter, heeft een nieuwe online meubelwinkel geopend: Woonq.
lees verder
Decorette wordt Homed in Duitsland
Decorette wordt onder de naam Homed in de Duitse markt gelanceerd tijdens een beurs van moeder EK/servicegroup.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden