Lifestyle-interior op TV!

Maandag 13 januari 2020

Producten van raamdecoratie-label Lifestyle-interior van Headlam zullen vanaf vanavond een aantal keren op televisie te zien zijn. Met dank aan de firma Laminaat en Parket.
Lifestyle-interior op TV!
Lifestyle-interior op TV!

Het programma Uitstel van Executie van RTL4 start weer met een reeks nieuwe afleveringen waarin zij mensen helpen die diep in de problemen zitten omdat ze de maandelijkse lasten van hun woning niet meer kunnen betalen. Door de woning op te knappen hoopt men de verkoop te bespoedigen.

De woning wordt verbouwd en ingericht volgens de nieuwste trends, waaronder ook binnenzonwering of gordijnen. Het team van Uitstel van Executie krijgt hierbij advies van de firma Laminaat en Parket, die bij meerdere afleveringen heeft gekozen voor onder meer artikelen van Lifestyle-interior.

In drie opeenvolgende afleveringen, 's maandags om 21:25 uur op RTL4 op 13, 20 en 27 januari komen Lifestyle-interior producten aanbod. Te zien zijn de gordijnstoffen First Love, Anticipate en Fire, als ook aluminium jaloezieën en rolgordijnen uit de binnenzonwering.

Om de Lifestyle-interior artikelen die in het programma gebruikt zijn extra onder de aandacht te brengen in de winkel heeft Headlam promomaterialen laten maken: een 'Gespot op TV'-promopakket bestaande uit drie 'wobblers' (foto 2 links) en twee posters (foto 2 rechts) is gratis te bestellen bij Headlam.Links

www.headlam.nl
www.laminaatenparket.nl
www.lifestyle-interior.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, vloer, leggen, vloerbedekking, pvc, lvt, vinyl, laminaat, karpet, tapijt, tegel, tapijttegel, stroken, plank, parket, steen, keramisch, keramiek, tegel, egalisatie, verwarming, vloerverwarming, ondervloer, lijm, vakkleding, ondertapijt, egaline, onderhoud, reiniging, plinten, profielen, gordijn, stof, raambekleding, raamdecoratie, gordijn, stof, rolgordijn, plissé, verkoop, confectie, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, woningstofferen, woninginrichting, woninginrichter, Headlam, Lifestyle Interior, Lifestyle-interior, Lifestyleinterior, groothandel, grossier, #lifestyleinterior, #headlam, #rtl4, #uitstelvanexecutie

Gerelateerd nieuws
 
Economische crisis dodelijker dan corona
lees verder
Textielinitiatieven tegen corona
De coronacrisis heeft veel negatieve gevolgen. Moeilijke tijden halen in veel gevallen echter ook het beste in mensen naar boven. Verschillende bedrijven in de woonbranche zetten zich in om de crisis te bestrijden.
lees verder
Veiligheidsprotocol woonwinkels
Inretail heeft het protocol ‘Veilig winkelen’ dat samen met het Nederlandse ministerie van Economische Zaken werd ontwikkeld aangevuld met branchespecifieke protocollen.
lees verder
Salone del Mobile 2020 vervalt
Het zal niet meer als een grote verrassing komen: vanwege de corona-crisis vervalt de 2020-editie van Salone del Mobile in Rho - Milaan. De beurs wordt pas weer in 2021 gehouden.
lees verder
Geen compensatie woonwinkels
Nederlandse woonwinkels komen niet in aanmerking komen voor de TOGS-regeling, de noodsteun vanwege corona. Het ministerie maakt zichzelf belachelijk door deze retailers niet als rechtstreeks getroffen te bestempelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden