Herstructurering verkoop Parador

Maandag 25 maart 2024

Parador herstructureert zijn nationale en internationale verkoop bij de start van het nieuwe boekjaar op 1 april 2024.
Herstructurering verkoop Parador

De vroegere opdeling in de twee verkoopregio's 'Centraal-Europa' en 'Internationaal' bij Parador wordt samengevoegd tot de nieuwe verkoopafdeling EMEA. Stefan Armasow zal het verkoopteam versterken als Hoofd Verkoop West-Europa.

 

'We voegen de teams van Centraal-Europa en Internationaal samen tot één eenheid die Continentaal Europa, Scandinavië, Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika omvat. Dit creëert extra synergie binnen de organisatie op het gebied van klantenservice, productmanagement en verkoopondersteuning en bundelt onze expertise in de gespecialiseerde sectoren detailhandel, doe-het-zelf en commerciële bedrijven om over de hele linie te kunnen groeien,' aldus ceo Neel Bradham.

 

Dirk Boll, die in november 2023 bij Parador in dienst trad, zal de nieuw opgerichte verkoopafdeling leiden als de verantwoordelijke directeur Verkoop EMEA en zal in deze overkoepelende rol direct rapporteren aan Neel Bradham.

 

Met Stefan Armasow als nieuwe verkoopleider West-Europa verwelkomt Parador vanaf 1 april 2024 een ervaren branche-expert, die al in verschillende regio's en kanalen in de vloeren- en interieurbranche gewerkt heeft. Na leidinggevende functies bij Kährs en Haro werkte Stefan Armasow het laatst als vice president sales voor LVT-fabrikant Vertex. Stefan Armasow is verantwoordelijk voor de verkoop in Portugal, Spanje, Frankrijk, Italië en de Benelux. In deze nieuwe functie rapporteert hij aan Dirk Boll.

 

'Stefan Armasow en zijn toewijding om ons ervaren landenmanagement in West-Europa te ondersteunen, zullen van cruciaal belang zijn als we ons aanbod uitbreiden en ondersteuning bieden aan onze gewaardeerde partners,' zegt Dirk Boll. De overige verkoopstructuren blijven ongewijzigd.

 

'Om een wereldwijde speler te zijn, moeten we aanwezig zijn op de grootste markten ter wereld en in de belangrijkste kanalen. Het is daarom belangrijk dat we onszelf reorganiseren om onze beoogde groei te realiseren, onze marktpositie wereldwijd uit te breiden en een betrouwbare partner voor onze klanten te blijven,' aldus Neel Bradham.Links

www.parador.de

Tags

Nieuws, interieur, organisatie, europa, verkoop, verkoopleider, directeur, EMEA, vloeren, laminaat, houtenvloeren, lvt, vinyl, fabrikant, rapporteren, herstructurering, kanalen, reorganiseren, CEO, partners, aanbod, landenmanagement, landen, regio, #parador

Gerelateerd nieuws
Designervaring
Patricia Urquiola x Heimtextil wordt een meeslepende installatie die een samenhangende designervaring mogelijk maakt tijdens de beurs in 2025.
lees verder
 
Vroegboekfase Imm cologne 2025
lees verder
Presentatie woontrends 2025
Inretail heeft in samenwerking met trendwatcher Aafje Nijman de woontrends voor 2025 in kaart gebracht en maakte deze op 8 april bekend.
lees verder
Van der Linden naar Decorette
Per 1 mei aanstaande heeft EK Living, franchisegever van Decorette, een nieuwe formulemanager. Frank van der Linden zal deze functie dan op zich nemen.
lees verder
Groei bestedingen woninginrichting
De consumptie van Nederlandse huishoudens krimpt iets in februari, maar onder meer de woninginrichting groeit wel licht.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden