Spoga+gafa bijna vol

Maandag 25 maart 2024

Spoga+gafa, de grootste tuin- en barbecuevakbeurs ter wereld, is volgens organisator Koelnmesse bijna volgeboekt. Ongeveer 96% van de 14 hallen is van 16 t/m 18 juni gevuld.
Spoga+gafa bijna vol

Met meer dan 1.850 exposanten uit 58 landen noteerde de toonaangevende wereldwijde vakbeurs in 2023 al een stijging van zowel het aantal intercontinentale exposanten als van het aantal exposerende bedrijven uit Europa en de DACH-regio. Dit verwacht de organisatie in 2024 opnieuw. Vooral het aandeel van bedrijven uit Europa en Noord-Amerika is aanzienlijk gestegen ten opzichte van vorig jaar: talrijke nationale en internationale bedrijven hebben hun deelname bevestigd, waaronder veel grote spelers en gerenommeerde merken, maar ook nieuwkomers en start-ups. 

 

Stefan Lohrberg, directeur van Spoga+gafa in de Koelnmesse, beschouwt de boekingsstatus van de garden lifestyle vakbeurs als een belangrijk, positief teken: ‘Met hun duidelijke betrokkenheid bij Spoga+gafa geven de bedrijven een sterk signaal af, ondanks de in sommige gevallen uitdagende marktomstandigheden. Spoga+gafa is het belangrijkste ontmoetingspunt van de branche en opent nieuwe en unieke zakelijke kansen - uiteindelijk profiteert de hele groene industrie van een succesvolle Spoga+gafa.’

 

Het hoofdthema van dit jaar is opnieuw Responsible Gardens en speelt een belangrijke rol bij het ontwerp van het beursterrein. Internationale experts zullen het thema diepgaand behandelen in het kader van lezingen en gespreksformats in het Forum Garden Café. Daarnaast wacht de bezoekers een gevarieerd evenementenprogramma met speciale gebieden zoals de Boulevard of Ideas, de POS Green Solution Islands, de Outdoor Lifestyle Trend Show en thematische rondleidingen. Hier ligt de nadruk op de uitdagingen van de branche en oplossingen voor de toekomst van de handel.

 

De Europese persconferentie van de organisatie vond dit jaar overigens in Utrecht plaats (zie foto), onder meer Tuincentrum Overvecht werd hier bezocht.Links

www.spogagafa.com
www.spogagafa.de
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.nl
www.koelnmesse.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, tuinbeurs, beurs, show, evenement, tuin, buiten, terras, balkon, decoratie, meubel, meubilair, hangmat, ligstoel, tuinstoel, barbecue, bbq, buitenwonen, tuinmeubel, tuinmeubilair, tuinaccessoire, outdoor, buitenmeubel, buitenmeubilair, #spogagafa, #spoga, #koelnmesse

Gerelateerd nieuws
Dreigend vertrek Design Academy
Grote onrust in design minnend Nederland: de Design Academy (DAE) dreigt uit Eindhoven te vertrekken. Mogelijk wordt nog voor de zomer de knoop doorgehakt om te verhuizen naar Roermond.
lees verder
Economie beter dan het lijkt
De economische ontwikkeling van Nederland is minder slecht dan de krimp van 0,1% suggereert, hetgeen blijkt uit een analyse van de ING
lees verder
Zes jaar cel ex-manager Steinhoff
Het boekhoudschandaal Steinhoff blijft voortduren. Opnieuw moet een ex-manager de gevangenis in wegens belastingontduiking.
lees verder
Servies Piet Boon by Serax
Piet Boon en Serax komen samen met nieuwe serviescollecties, waarmee men volgens het bedrijf onvergetelijke eetervaringen in de buitenlucht kan creëren.
lees verder
 
Record Koelnmesse bij 100-jarig jubileum
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden