Hellochair krijgt tweede winkel

Donderdag 07 oktober 2021

Online winkel Hellochair verkoopt eetkamermeubelen en heeft al een fysieke winkel in Culemborg. Met de winkel in Bussum willen Jan-Noud Nutten en Joost Wels (eerst werkzaam bij Fonq) een stap richting landelijke dekking zetten.
Hellochair krijgt tweede winkel

Foto: het HelloChair team, van de website

 

De nieuwe winkel van Hellochair is straks te vinden aan de Landstraat in Bussum en is 780 vierkante meter groot. Net als in de winkel in Culemborg zullen hier ongeveer 300 stoelen gepresenteerd worden. Hiermee wil het bedrijf zijn klanten de kans geven de meubelen te testen.

 

Voor Bussum is gekozen vanwege de centrale locatie, niet te ver van Amsterdam en dicht bij de (potentiële) klanten in het Gooi. Uiteindelijk streeft het bedrijf naar landelijke dekking, maar het is niet bekend of er plannen zijn om nog meer winkels te openen. De opening van de Bussemse locatie is gepland voor december, tot die tijd wordt nog volop verbouwd.Links

www.hellochair.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, detail, retail, shop, outlet, woninginrichting, online, webshop, internet, meubel, stoel, fauteuil, eetkamer, eetkamerstoel, bank, meubelen, #fonq, #hellochair

Gerelateerd nieuws
 
Ontwerp door de natuur
lees verder
Bernard Deheegher overleden
Bernard Deheegher, oud werknemer van Belgofurn en Fedustria, is eergisteren op 70-jarige leeftijd overleden.
lees verder
 
Maak kennis met de LXR18
lees verder
Eerste paal LFG Breukelen
Leolux Furniture Group (LFG) laat in Breukelen een Experience Center bouwen. De eerste paal voor de nieuwbouw werd vandaag, 14 oktober, geslagen door de vierde generatie van het Nederlandse familiebedrijf.
lees verder
Gelukkig bij Nancy Homestore
[sponsored artikel] - In het Centrum van Rotterdam zit de showroom van Nancy Homestore: een interieurzaak die met winkel en webshop er naar streeft om mensen blijer en gelukkiger te maken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden