Steve Wilson stopt bij Headlam

Donderdag 07 oktober 2021

Headlam (Engeland) kondigt aan dat Steve Wilson, Chief Executive, na een uitgebreide carričre als leidinggevende bij het bedrijf, is teruggetreden uit de raad van bestuur en het bedrijf.
Steve Wilson stopt bij Headlam

Steve Wilson heeft een belangrijke rol gespeeld in het succes van het vloerenbedrijf gedurende zijn 30 jaar bij Headlam, de laatste vijf jaar als chief executive. In die functie heeft hij de recente bedrijfsveranderingsstrategie geïnitieerd en begeleid, waardoor Headlam nu stevig gepositioneerd is voor zowel omzetgroei als verbetering van de operationele marge.

 

Philip Lawrence, niet-uitvoerend voorzitter van de raad van bestuur: 'Het is onmogelijk om over te brengen hoe belangrijk Steve is geweest voor het succes van Headlam. Hij was een integraal onderdeel van de hervorming en hield toezicht op de acquisitie- en groeistrategie die het bedrijf heeft geleid tot een duidelijke marktleider. Door zijn leiderschap en strategisch inzicht heeft Headlam heeft nu meer kansen dan ooit tevoren en is goed gepositioneerd om de gestelde ambities te verwezenlijken. We wensen Steve het allerbeste na zijn uitgebreide en zeer succesvolle carrière als leidinggevende, en bieden onze oprechte dank aan voor zijn bijdrage en leiderschap aan Headlam in de afgelopen 30 jaar.'

 

Chris Payne, Chief Financial Officer, is Interim Chief Executive geworden terwijl een onafhankelijk zoekproces wordt uitgevoerd voor een permanente Chief Executive. De raad van bestuur is nu op zoek naar een opvolger om de uitvoering van de strategie te stimuleren en zich te concentreren op het maximaliseren van de beschikbare kansen.

 

Headlam is in Nederland eigenaar van Headlam in Zutphen en Dersimo.Links

www.headlam.com
www.headlam.nl
www.dersimo.nl

Tags

Nieuws, interieur, vloeren, bestuursvoorzitter, directie, carriere, groothandel, interim, toekomst, personalia, #headlam, #stevewilson, #dersimo

Gerelateerd nieuws
Bernard Deheegher overleden
Bernard Deheegher, oud werknemer van Belgofurn en Fedustria, is eergisteren op 70-jarige leeftijd overleden.
lees verder
Luxaflex vernieuwt Duette Shades
De collectie Duette Shades van Luxaflex, marktleider op het gebied van raambekleding, is geüpdatet en uitgebreid met nieuwe kleuren, stoffen en dessins.
lees verder
Badtextiel van Villeroy & Boch
Naast het aanbod badkamerkeramiek en -meubels levert Villeroy & Boch steeds meer badkameraccessoires. Met de nieuwe collectie badkamertextiel wordt het assortiment volgens het bedrijf helemaal afgerond.
lees verder
 
De R van buitenmat
lees verder
Seifert marketingdirecteur Frankfurt
Ivonne Seifert is met ingang van 1 oktober 2021 benoemd tot Director of Marketing Communication in de Textiles & Textile Technologies Business Unit van Messe Frankfurt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden