Steve Wilson stopt bij Headlam

Donderdag 07 oktober 2021

Headlam (Engeland) kondigt aan dat Steve Wilson, Chief Executive, na een uitgebreide carrière als leidinggevende bij het bedrijf, is teruggetreden uit de raad van bestuur en het bedrijf.
Steve Wilson stopt bij Headlam

Steve Wilson heeft een belangrijke rol gespeeld in het succes van het vloerenbedrijf gedurende zijn 30 jaar bij Headlam, de laatste vijf jaar als chief executive. In die functie heeft hij de recente bedrijfsveranderingsstrategie geïnitieerd en begeleid, waardoor Headlam nu stevig gepositioneerd is voor zowel omzetgroei als verbetering van de operationele marge.

 

Philip Lawrence, niet-uitvoerend voorzitter van de raad van bestuur: 'Het is onmogelijk om over te brengen hoe belangrijk Steve is geweest voor het succes van Headlam. Hij was een integraal onderdeel van de hervorming en hield toezicht op de acquisitie- en groeistrategie die het bedrijf heeft geleid tot een duidelijke marktleider. Door zijn leiderschap en strategisch inzicht heeft Headlam heeft nu meer kansen dan ooit tevoren en is goed gepositioneerd om de gestelde ambities te verwezenlijken. We wensen Steve het allerbeste na zijn uitgebreide en zeer succesvolle carrière als leidinggevende, en bieden onze oprechte dank aan voor zijn bijdrage en leiderschap aan Headlam in de afgelopen 30 jaar.'

 

Chris Payne, Chief Financial Officer, is Interim Chief Executive geworden terwijl een onafhankelijk zoekproces wordt uitgevoerd voor een permanente Chief Executive. De raad van bestuur is nu op zoek naar een opvolger om de uitvoering van de strategie te stimuleren en zich te concentreren op het maximaliseren van de beschikbare kansen.

 

Headlam is in Nederland eigenaar van Headlam in Zutphen en Dersimo.Links

www.headlam.com
www.headlam.nl
www.dersimo.nl

Tags

Nieuws, interieur, vloeren, bestuursvoorzitter, directie, carriere, groothandel, interim, toekomst, personalia, #headlam, #stevewilson, #dersimo

Gerelateerd nieuws
Krachtenbundeling
Het Almelose Ter Horst Wonen en Projecten en Hovek Projectinrichting met vestigingen in Enter, Zwolle en Apeldoorn gaan hun krachten bundelen.
lees verder
Kantooroplossingen op Ambiente
Ambiente Working biedt in 2023 toekomstgerichte oplossingen en innovatieve impulsen voor kantoor, co-working spaces en home office.
lees verder
 
30-jarig jubileum Woonindustrie
lees verder
Raamdecoratie volgens laatste trends
Groothandel Intr lanceert een nieuwe collectie Wepro raamdecoratie, die te bestellen is via een online bestelconfigurator.
lees verder
Flinke daling nettowinst Ikea
Ikea zag de nettowinst afgelopen boekjaar fors teruglopen, terwijl het bedrijfsresulaat wel op niveau bleef. Dat blijkt uit de cijfers van Ingka Group.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden