Exposanten spoga+gafa breiden uit

Woensdag 15 september 2021

De voorbereidingen voor Spoga+gafa 2022 zijn in volle gang. Volgens organisator Koelnmesse is een early-bird boekingsperiode succesvol afgesloten. Er is sprake van boekingen uit vijftig landen en elk continent, plus een aantal aanzienlijke stijgingen van de geboekte tentoonstellingsruimtes.
Exposanten spoga+gafa breiden uit

Foto: Lounge Serie Angle van Cane-line.

 

Vooruitkijkend naar het komende jaar zal er veel veranderen zijn bij Spoga+gafa. Om tegemoet te komen aan verzoeken van de betrokken industrieën om de beurscyclus aan te passen aan nieuwe bestelpatronen in de detailhandel, vindt de vakbeurs dit jaar voor het eerst plaats in juni, na decennialang in september. Volgens de Koelnmesse hebben klanten in alle beurssegmenten, maar vooral meubels, barbecue en decor, gevraagd om een uitbreiding van hun tentoonstellingsruimtes. Dit zou aantonen dat de nieuwe data goed bevallen.

 

Uitbreiding is mogelijk omdat Spoga+gafa niet meer samenvalt met Spoga horse. De hallen die nu vrij zijn, zullen worden gebruikt door Spoga+gafa-exposanten in het tuinmeubelsegment, waardoor ze volgens de Koelnmesse kunnen profiteren van een verdere verbeterde bezoekersstroom in het zuidelijke deel van het beursterrein. Routes tussen de bestaande meubelhal 10.2 en de twee nieuwe meubelhallen (11.1 en 11.2) worden korter en directer.

 

Wanneer de vraag- en aanbodzijde van de tuin-lifestyle-industrie in juni 2022 weer samenkomen op het beursterrein van Keulen, zal het belangrijkste thema van Spoga+gafa - dat wordt overgedragen naar het komende jaar - opnieuw Duurzame tuinen zijn. Spoga+gafa pakt ontwikkelt samen met zijn exposanten en bezoekers antwoorden en oplossingen voor de belangrijkste problemen waarmee de tuinbouwsector in de toekomst te maken krijgt aldus , zegt directeur van Spoga+gafa Stefan Lohrberg.

 

In 2022 wordt de fysieke vakbeurs in de beurshallen van Keulen voor het eerst aangevuld met een digitaal evenement, Spoga+gafa@home, dat parallel loopt, maar ook na de beurs doorgaat. Spoga+gafa 2022 vindt plaats van 19-21 juni.Links

www.spogagafa.com
www.spogagafa.de
www.spogagafa.de/besafe
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.nl
www.koelnmesse.de
www.cane-line.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, tuinbeurs, beurs, show, evenement, tuin, buiten, terras, balkon, decoratie, meubel, meubilair, hangmat, meubel, zitzak, stoel, lounge, parasol, ligstoel, tuinstoel, barbecue, bbq, buitenwonen, tuinmeubel, tuinmeubilair, tuinaccessoire, outdoor, buitenmeubel, buitenmeubilair, digitaal, #spoga, #spogagafa, #spoga+gafa, #gardenliving, #OutdoorFurnitureandDecoration, #koelnmesse, #kolnmesse, #spogagafa2022, #caneline

Gerelateerd nieuws
 
Ontwerp door de natuur
lees verder
Bernard Deheegher overleden
Bernard Deheegher, oud werknemer van Belgofurn en Fedustria, is eergisteren op 70-jarige leeftijd overleden.
lees verder
 
Maak kennis met de LXR18
lees verder
Honingkleurige glaskunst
Het Tsjechische Rückl is gespecialiseerd in het eeuwenoude ambacht van het glasblazen. Sinds 2017 vaart het bedrijf een moderne koers, met nieuwe collectie ontwikkeld door Rückl Art Director Rony Plesl.
lees verder
Eerste paal LFG Breukelen
Leolux Furniture Group (LFG) laat in Breukelen een Experience Center bouwen. De eerste paal voor de nieuwbouw werd vandaag, 14 oktober, geslagen door de vierde generatie van het Nederlandse familiebedrijf.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden