Zo mooi is tapijt

Woensdag 15 september 2021

De tapijtleveranciers die aangesloten zijn bij Modint hebben een nieuwe website gelanceerd om het mooie van tapijt te laten zien aan de consument.
Zo mooi is tapijt

De tapijtleveranciers verenigd bij brancheorganisatie Modint hebben gezamenlijk de website zomooiistapijt.nl - een zachtere wereld begint onder je voeten - gelanceerd.

 

Hier vinden bezoekers informatie en inspiratie over alle soorten zachte vloerbedekking. Er wordt vooral gesproken over de vele voordelen van tapijt en waar de tapijtbranche momenteel staat op het gebied van duurzaamheid, een onderwerp dat voor de consument steeds belangrijker zou worden.

 

Over de consument gesproken, die zoekt sinds vorig jaar meer online over tapijt en andere gerelateerde producten voor in en om het huis. Uit de Vloerbedekking Trendmonitor 2020 blijkt dat het zoekvolume in de eerste helft van 2020 met 67% is gestegen ten opzichte van het voorgaande jaar. Dit heeft natuurlijk alles te maken met het feit dat thuiswerken al even de norm is.

 

Volgens representatief onderzoek van Inretail in samenwerking met Markteffect (juni 2021) is thuiswerken dan ook een blijvertje. Een uitstekend moment dus om als sector tapijt onder de aandacht te brengen. De vernieuwde website maakt onderdeel uit van een bredere promotiecampagne.Links

www.zomooiistapijt.nl
www.modint.nl
www.markteffect.nl
www.inretail.nl

Tags

Nieuws, interieur, tapijt, vloerbedekking, mooi, promotie, zacht, thuiswerken, informatie, consument, website, duurzaamheid, sector, #modint, #tapijt, #inretail, #markteffect

Gerelateerd nieuws
 
De R van buitenmat
lees verder
 
Joka neemt Viehoff over
lees verder
 
DWI verplaatst MDXL Project & Interieur
lees verder
Nieuwe zelfklevende ondervloeren
Estillon breidt de Floorfixx collectie uit met een innovatieve nieuwe zelfklevende ondervloer: Floorfixx optimum.
lees verder
Circulariteit centraal bij BVP
Onlangs organiseerde de BVP (Branchevereniging Projectinrichting) eindelijk weer een bijeenkomst voor de leden, waarin Odette Ex een presentatie gaf over het thema circulariteit.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden