DWI Voorjaarsvakdagen

Donderdag 19 november 2020

DWI (De Woonindustrie) geeft vast een sneak preview van de Voorjaarsvakdagen in februari met nieuwe en verlengde samenwerkingen met exposanten en mooie collecties. Ook de data zijn bekend.
DWI Voorjaarsvakdagen
DWI Voorjaarsvakdagen DWI Voorjaarsvakdagen DWI Voorjaarsvakdagen

Allereerst is het leuk om te weten dat het kantoor van DWI recent is gerestyld. Dit is verzorgd door twee alumni van de Nia Academie, Lianne Meijer en Henriette Koster. Ook Bree’s New World, DN Design, Infiniti Design, Lucide, Mobitec, Momo Rugs, Mr. Plant, Nordal, Qazqa, Urban Cotton, Ztahl, Arte, Woodupp en Dôme Deco hebben hun steentje hieraan bijgedragen.

Het interieurcentrum in Nieuwegein heeft daarnaast nieuwe 'makers', zoals DWI haar exposanten betiteld, in huis weten te halen: Dutch Style, Nordlux (foto 3), Meubelfabriek de Valk, Steinpol, Bellus Furniture, Meergroothandel.nl, Coesel, Akante, Bungalow Denmark (foto 4), Smaqq, Vandeheg Lighting en Zitlabel.
 
Daarnaast hebben Skalma, Millenerpoort, Cartel Living, Janssens Orient, It’s about Romi, Art Collection International, Dijkos (Ztahl), EM Living (voorheen Euromeubel), Highlight en Life is a Jungle er opnieuw ervoor gekozen om in Nieuwegein te blijven. De showrooms van Interstar en Havee op de eerste verdieping zijn bovendien vernieuwd.

Volop redenen dus om DWI te bezoeken. Dat kan elke maandag, maar ook - net als afgelopen september weer verspreid - tijdens de Voorjaarsvakdagen in het voorjaar van 2021:

- Maandag 1 februari + dinsdag 2 februari
- Zondag 7 februari + maandag 8 februari + dinsdag 9 februari

De openingstijden zijn van 10-18 uur, op zondag gaat het centrum een uurtje eerder dicht en maandagavond 8 februari blijft het tot 20 uur open.

N.B. DWI is tussen vrijdag 25 december 2020 en vrijdag 1 januari 2021 gesloten.
Links

www.dewoonindustrie.nl
www.idbyjet.nl
www.liannemeijer.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht, decoratie, accessoires, woonaccessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, textiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, smart home, afbouw, advies, marketday, marketdayxl, voorjaarsbeurs, voorjaarsvakdagen, vakdagen, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #dwi, #idbyjet, #liannemeijer

Gerelateerd nieuws
Behang van natuurlijke weefsels
Eijffinger introduceert de Natural Wallcoverings III collectie. Met dit alweer derde boek wordt een aanvulling op het op het populaire grasweefsel gebracht, met nog meer kleur en structuur.
lees verder
Axolight in beweging
Verlichtingsbedrijf Axolight brengt een lineaire en modulaire lamp op de markt die volgens de firma voldoet aan de creatieve behoeften van architecten en ontwerpers door esthetiek, technologie en functionaliteit te combineren.
lees verder
Meer winst, minder omzet voor Beaulieu
De Beaulieu International Group (BIG) heeft deze week haar eerste jaarverslag gepubliceerd. De omzet is gedaald, waarbij de winstgevendheid wel is verbeterd.
lees verder
Vakblad Mobilia overgenomen
Met ingang van 1 mei 2021 zijn de uitgaverechten van vakbald Mobilia van van de BDU Vakmedia overgenomen door Business Content Media.
lees verder
 
Studie in roestvrij staal
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden