DWI Vakbeurs najaar verspreid

Dinsdag 26 mei 2020

De voorlopige planning van de najaarseditie van de Vakbeurs - of liever gezegd Vakdagen - van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein was van 13-16 september 2020, maar dat is toch weer iets aangepast om het bezoek in verband met corona beter te kunnen spreiden.
DWI Vakbeurs najaar verspreid

Vorig maand liet het management van het interieurcentrum DWI (De Woonindustrie) nog weten de exacte invulling van de Vakbeurs in het najaar nog in beraad te hebben. Nu is besloten om dit niet in gebruikelijke vier dagen te doen, maar deze te verlengen met een dag, verdeeld over twee perioden.

Eerst zou dit zijn van zondag 13 tot woensdag 16 september. Dat wordt met een dag ingekort, maar nu is zijn de Vakdagen ook een week later, op maandag 20 en dinsdag 21 september, geopend.

De data voor de DWI Vakdagen 2020 worden dus:
13-15 september (zondag t/m dinsdag)
21-22 september (maandag + dinsdag)

 

14-07-2020: Aanmelden voor de komende beurs kan inmiddels via deze link.

 

Er zal nu nog geen Consumentendag worden georganiseerd, bekeken wordt of die eventueel later, waarschijnlijk in oktober, doorgang kan vinden.

 

DWI biedt op dit moment platform aan ruim 140 merken in verschillende segmenten zoals meubels, verlichting, textiel, slapen, woonaccessoires, smart home, afbouw en advies. Het centrum ontvangt retailers, architecten, projectinrichters en stylisten.


N.B. DWI heeft een bijzonder aantrekkelijke tijdelijke aanbieding voor bedrijven die er willen exposeren: slechts € 75 per m² (exclusief BTW, maar inclusief basishuur, servicekosten, energiekosten en promotiekosten!) voor zes maanden vanaf 1 september 2020. Verlengen kan daarna per jaar voor € 100. Er zijn ook mogelijkheden om tijdelijk een showroom te huren.
Links

www.dewoonindustrie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht, decoratie, accessoires, woonaccessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, textiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, smart home, afbouw, advies, marketday, marketdayxl, najaarsbeurs corona, virus, covid19, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #dwi, #corona, #covid19

Gerelateerd nieuws
Online magazine van IMM
Deze maand introduceert vakbeurs IMM cologne een nieuwe manier om vakprofessionals te informeren. Via het nieuwe online magazine biedt IMM regelmatig trends en inzichten uit de branche.
lees verder
 
Montis in sierkussentjes
lees verder
Invallen bij leveranciers woonbranche
Afgelopen week deed Autoriteit Consument en Markt (ACM) verschillende invallen in de sector woninginrichting. Verschillende leveranciers worden verdacht van kartelvorming.
lees verder
Nieuwe Wallpepper collecties
Het Italiaanse Wallpepper maakt zijn behang in eigen land, op PVC-vrije, ecologische dragers, gemaakt van textielvezels en cellulose. Dit najaar presenteert het bedrijf een scala aan nieuwe collecties, van modern tot fantasierijk.
lees verder
 
One Ground, one world van Parador
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden