Thea nieuw bij Fendi Outdoor

Maandag 25 mei 2020

Fendi is een van de labels van de Italiaanse meubelfabrikant Luxury Living Group uit Forlž. Thea is een nieuwe telg in de Fendi Outdoor collectie.
Thea nieuw bij Fendi Outdoor
Thea nieuw bij Fendi Outdoor Thea nieuw bij Fendi Outdoor Thea nieuw bij Fendi Outdoor

De nieuwe Thea-stoel (foto 1) in de Fendi Outdoor-collectie van de Luxury Living Group combineert een romantisch design met een leren vlechtwerk op de rugleuning, verkrijgbaar in huids- of lava-kleur. De stalen structuur kan geleverd worden in grijze of matwitte kleur, met het FF-logopatroon (foto 2, links) all-over ingelegd in de zitting. De afmetingen 57x61x80.

Voor deze Fendi-collectie is gezocht naar een lichter product voor buiten met hetzelfde vakmanschap ter verfraaiing, wat gevonden is in honderden meters hi-tech koord dat de uiterlijk kenmerken van leer heeft. Dat komt ook terug in een andere uitvoering, de Thea lounge fauteuil (foto 3, afmetingen 76x63x78).

De eveneens nieuwe Versilia chaise longue (foto 4) heeft een stevig Iroko houten frame in kastanjekleur en kussen met waterdichte stoffen. Het decoratieve rolkussen in bijpassende stof maakt dit zitmeubel (afmetingen 87x168x78) compleet.Links

www.luxurylivinggroup.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, project, kantoor, meubel, meubelen, kantoormeubel, office, meubelfabrikant, stoel, fauteuil, bank, chaise longue, armstoel, zitplek, zitmeubel, lounge, tuin, outdoor, buiten, #luxurylivinggroup, #versilia, #thea, #fendi, #fendioutdoor

Gerelateerd nieuws
 
Inspiratie uit de Louis XV periode
lees verder
Orgatec 2020 ook gecanceld
Ook de biŽnnale projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen heeft de editie van 2020, die van 27-31 oktober 2020 gepland was, opgeschort.
lees verder
Spoga toch uitgesteld
De internationale outdoorbeurs Spoga + gafa zou van 6-8 september 2020 in Keulen worden gehouden. Verrassend genoeg is de beurs nu toch uitgesteld, naar een permanent andere datum!
lees verder
Design Tales in muurafwerking
Design Tales, een agenturenbedrijf voor meubelen en verlichting heeft een bijzondere uitbereiding. Het bedrijf wordt de Nederlandse ambassadeur van St. Leo.
lees verder
Wonenbeurs gaat digitaal
De VT Wonen & Designbeurs gaat dit jaar niet door in fysieke vorm, maar wordt gedurende de gehele maand oktober digitaal gehouden. De Let's get digital editie!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden