DWI Vakbeurs najaar verspreid

Dinsdag 26 mei 2020

De voorlopige planning van de najaarseditie van de Vakbeurs - of liever gezegd Vakdagen - van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein was van 13-16 september 2020, maar dat is toch weer iets aangepast om het bezoek in verband met corona beter te kunnen spreiden.
DWI Vakbeurs najaar verspreid

Vorig maand liet het management van het interieurcentrum DWI (De Woonindustrie) nog weten de exacte invulling van de Vakbeurs in het najaar nog in beraad te hebben. Nu is besloten om dit niet in gebruikelijke vier dagen te doen, maar deze te verlengen met een dag, verdeeld over twee perioden.

Eerst zou dit zijn van zondag 13 tot woensdag 16 september. Dat wordt met een dag ingekort, maar nu is zijn de Vakdagen ook een week later, op maandag 20 en dinsdag 21 september, geopend.

De data voor de DWI Vakdagen 2020 worden dus:
13-15 september (zondag t/m dinsdag)
21-22 september (maandag + dinsdag)

 

Er zal nu nog geen Consumentendag worden georganiseerd, bekeken wordt of die eventueel later, waarschijnlijk in oktober, doorgang kan vinden.

 

DWI biedt op dit moment platform aan ruim 140 merken in verschillende segmenten zoals meubels, verlichting, textiel, slapen, woonaccessoires, smart home, afbouw en advies. Het centrum ontvangt retailers, architecten, projectinrichters en stylisten.


N.B. DWI heeft een bijzonder aantrekkelijke tijdelijke aanbieding voor bedrijven die er willen exposeren: slechts € 75 per m² (exclusief BTW, maar inclusief basishuur, servicekosten, energiekosten en promotiekosten!) voor zes maanden vanaf 1 september 2020. Verlengen kan daarna per jaar voor € 100. Er zijn ook mogelijkheden om tijdelijk een showroom te huren.
Links

www.dewoonindustrie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht, decoratie, accessoires, woonaccessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, textiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, smart home, afbouw, advies, marketday, marketdayxl, najaarsbeurs corona, virus, covid19, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #dwi, #corona, #covid19

Gerelateerd nieuws
Vakbeurzen post lockdown
Het is een vreemde tijd, ook voor vakbeurzen. Eerst werden vele afgelast, maar in september vindt de eerste vakbeurs voor consumentengoederen weer plaats in Hamburg: Nordstil, van 5 tot en met 7 september.
lees verder
 
Arli overgenomen
lees verder
Forest gaat draadloos
Vanaf deze zomer is de Forest Shuttle, ook verkrijgbaar als een draadloze accumotor. De Shuttle iOn is daarmee geschikt voor ruimtes waar geen stroomvoorziening in de buurt is.
lees verder
Nieuwe Vice President Aspecta
Lvt-fabrikant Aspecta Flooring uit Oud Gastel heeft een nieuwe commerciële man aangenomen afkomstig van de Portugese Amorim Group.
lees verder
 
Twee keer zoet bij Essenza
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden